SweetYouth - dominant Weiblich (Domina)

Alle BDSM Partner » Dominas, Damen » SweetYouth - dominant Weiblich (Domina)
SweetYouth  - Domina Budapest
18 Jahre alt, dominant Weiblich, 163 cm, 48 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 2016. 11. 02.
Mitglied seit: 2016. 03. 31.
$Finanziell$
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 8.62 Punkte (13 Bewertung)
Még mielőtt elolvasod a profilom, érdemes tudni, hogy a rengeteg jelentkező és a sok többé-kevésbé sikeres próbálkozás után végre sikerült minden pozíciót betölteni Nálam. Maradtak a kiválasztott legalázatosabb, legalantasabb ölebek. Ebből kifolyólag alkalmi szeánszra már nem keresek szolgát, rendszeresre jelentkezhetsz, de igen magasak az elvárásaim.

Financial slavet elfogadok, várom a jelentkezéseket!

Az anyagi rabszolgaságról: Uralkodásra született Istennő vagyok, legszebb, legédesebb álmaid és a soha nem kívánt rémálmaid főszereplője egyaránt. Szépségemmel nem vetélkedhet senki, bárkit megkaphatok, minden pasi a lábaim előtt hever.
Az idő pénz, eleve ne számíts rá, hogy csak úgy foglalkozni fogok veled. A pénz hatalom...de a szépség még nagyobb. Elbűvöllek, megigézlek, majd megfosztalak az egyetlen hatalmadtól, kiürítem a tárcád, nekem fogod adni mindened, hogy Én még nagyobb erőt birtokolhassak. Újra és újra akarni fogod, függőséged lesz az adózás! Az egyetlen örömed az lesz, ha Én megengedem, hogy szolgálj. Ez lesz életed legnagyobb megtiszteltetése. Keményen dolgozol majd, mert hajtani fog a vágy, hogy Nekem adhasd, hogy ajándékokkal halmozhass el! Csak azért fogsz szenvedni, hogy legyen mit elvennem és másodpercek alatt elszórakoznom... :) Így leszel a rabszolgám.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Üdvözöllek!
Ahogy a nevemből is láthatod, Én vagyok a mámoros fiatalság megtestesítője. Imádom a kényeztetést, ha kiszolgálnak, a szép ajándékokat, bókokat, s nem utolsó sorban a pénzt. Régi vágyam, hogy férfiakat domináljak, kedvemre használjam őket, akár nővé alakítva, vagy csoportosan is. Erős szadista hajlammal rendelkezem, természetesen az elsődleges cél, hogy mindketten élvezzük, de előbb-utóbb előkerül majd a korbácsom, nem úszhatod meg!
Eddigi tapasztalataimat financial dominance, (nyilvános) alázás, kötözés és szado során szereztem. Olyan szub partnert keresek, aki javarészt anyagilag, de talpnyalóként is megadja mindazt, amit óhajtok.

Mire számíthatsz? Egy édes, dögös, dilis csajra, aki megfoszt mindenedtől, térden állva fogsz könyörögni, hogy az utolsó pénzed is nekem adhasd. A lelked is az enyém lesz, egyenesen az őrületbe foglak kergetni. Azt akarom, hogy semmire se legyen gondom, és erről te gondoskodj. Lehetsz szimplán lábtartó, de akár a házimat is írhatod. Ha hívlak, jössz, és minden vágyam teljesíted. Én pedig pokoli gyönyörben részesítelek mindezért. ;)

Mivel vehetsz le a lábamról? Tisztelet, figyelem, kényeztetés. Kérdezz Rólam, alkalmazkodj Hozzám, halmozz el ajándékokkal, járj a kedvemben. Szórakoztass.

Mit gyűlölök? A tiszteletlenséget. Ha a szavamba vágnak. Ha nem ismerik el, hogy Nekem van igazam. A logikátlanságot. Ha vitatkozni próbálnak Velem (főleg, ha még érvelni sem tud az illető). Ha elvárják, hogy ingyen, pusztán a kedvükért időt szánjak rájuk. Persze erre is lehet példa, de nem az elején. (És ahhoz sokat kell letenni az asztalra...)

(Ha már írsz, tegyél meg annyit, hogy helyesen, tisztelettel teszed.)

Ui.: Kaki nem a hálóba való, és maradandó sérülést sem fogok okozni.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Fetischist Männlich, Submissiv Männlich, Unsicher Männlich

Paare
Submissiv Männlich - Unsicher Männlich, Submissiv Männlich - Switch Männlich, Switch Männlich - Fetischist Männlich

Alter: -50 Jahre

Kontaktdaten

Kontaktdaten von finanziell werbenden Partnern werden nur dann angezeigt, wenn dieser VIP ist.

Ziel der Partnersuche

Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Anal-Sex (geben), Bisse, Doktor Fetisch, Einschließung, Fotografie, Kaloda, Kitzeln, Masken, Massage, Messer

Regt nicht an, aber wir können

Einguss, Electro Sex, Gummi, Jeans, Nadel, Pisse, Werkzeuge, Windeln

Regt an

24/7, Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bondage, Cross-Dressing, Demütigung, Deres, Dildos, dirty Talk, Feuer, Fußfetisch, Fütterung, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Kerzenspiele, Ketten, Keuschheitsgürtel, Latex, Leder, Ohrpfeilgen, Peitsche, Pens, Piercing, Pinzette, Rollenspiele, Sadismus, Schmerz, Schuh Fetisch, Stichelei, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Fußball, Gesellschaft, Kino, Oper, Party, Restaurant

Musik

Alternativ, Folk, Gote, Jazz, Rave

Filme

Drama, Fantasie, Horror, Science-Fiction, Thriller

Bücher

Gastronomie, Poems, Roman, Romane, wissenschaftlich