Subrobi83 - Fetischist Männlich

Alle BDSM Partner » Fetischisten » Subrobi83 - Fetischist Männlich
Subrobi83
33 Jahre alt, Fetischist Männlich, 170 cm, 65 kg
Wohnort: Ungarn, Csongrád, Szeged
Letzter Login: 2016. 01. 15.
Mitglied seit: 2015. 10. 08.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Sziasztok.

Én egy switch( fetisiszta) férfi vagyok,és egy hasonló gondolkodású hölgyet keresek aki benn van mindenféle szerepjátékban főleg domina szerepben.
Több mindent szeretek,úgy mint:
Megkötözés,bilincselés,szájpeckelés,fenekelés,korbács,lovaglópálca,erényöv,
electro,és gyertyás játékok,ketrecbezárás,orgazmuskontroll,nagyon kedvelem a bőr ruhákat de a lakk latex is nagyon bejön.Rengeteg eszközöm van egy kellemes játszadozáshoz ezt a képeimen is megtekintheted.Egyenlőre alkalmi kapcsolatot keresek de ha úgy alakul bármi megtörténhet.
Nem baj ha kezdő vagy.
Higiénia,intelligencia,ápoltság,megbízhatóság,adott és elvárt.
Egyik nagy szerepjáték vágyam ha egy domina a saját lakásomban tartana fogva,és megalázna,kínozna,bilincsben tartana éjjel nappal,pórázon vezetne,elfenekelne,mindenféle dolgokat játszana kedvére,otthon érezné magát nálam,miközben élvezi,hogy kihasználhat.
Mint a képeimen is láthatod rengeteg bilincsem van,hisz imádom ezeket az eszközöket,élvezem is ha rajtam van,így főleg az olyan játékok érdekelnek,ahol bilincsben lehetek !!
A másik nagy kedvencem a bőr,szeretek bőr nadrágban lenni,és ha a dominám is bőrben van az is nagyon izgató,de a bőrből készült eszközöket is kedvelem mint a bőrbilincs,lovaglóálca,ostor,korbács,nyakörv,bőr maszk,szemellenző,póráz stb.
Sok minden szóba jöhet,igazából megbeszélés kérdése mit szeretnél kipróbálni.
Gyere el hozzám,verj bilincsbe zárj erényövbe és csinálj amit jónak látsz :)

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

24/7, Augenverbund, Bestrafung, Bondage, Breast Torture, Demütigung, Deres, Einschließung, Filmen, Folienverpackung, Fotografie, Fütterung, Hallsband, Jeans, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Keuschheitsgürtel, Kitzeln, Kreuz, Latex, Leder, Masken, Masochismus, Massage, Masturbation, Melken, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Peitsche, Pens, Pinzette, Prostata Massage, rasieren, Rollenspiele, Sadismus, Schmerz, Stichelei, Tracht Prügel, Werkzeuge