Sub_Idomar - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » Sub_Idomar - dominant Männlich
Sub_Idomar
28 Jahre alt, dominant Männlich, 172 cm, 72 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 2016. 01. 31.
Mitglied seit: 2015. 11. 25.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Na idefigyelj te mocskos ki szuka, ha már ide tévedtél! Amíg nem vagy méltó arra, hogy egyáltalán tudomást vegyek a létezésedről, addig arra sem vagy méltó, hogy üdvözöljelek. Neked kell hálát adnod, hogy olvashatod ezeket a sorokat.

Először is: Én keresek SUB-ot, pont... teljesen hidegen hagy, akárhány levelet küldesz vagy akárhogyan tepersz értem, ha nem vagy érdemes rá, hogy foglalkozzam veled, akkor az összes próbálkozásod még egy NEM-hez is kevés lesz! Megértetted te ribanc! Ha viszont ügyes cselédfajta vagy, akkor megeshet, hogy hosszú távon is megtartalak, vagy kapcsolat lesz belőle. De ezt én döntöm el, neked nincs jogod dönteni vagy beleszólni.

Amire számítanod kell tőlem:
- teljes lelki terror és megalázás
- fizikailag amit bírsz, azt a végletekig ki fogom húzni (ha ez kevesebb, mint amit én elvárok, ki leszel rakva az utcára) Például:
- ha nem jól végzed a feladataidat, akkor csúnyán el leszel fenekelve vagy kézzel vagy pálcával, de az is lehet, hogy szimplán kukoricán fogsz térdepelni a sarokban
- szexuális téren teljes kihasználásod (kurvára nem érdekel, hogy neked jó-e... én elégüljek ki, te maximum akkor élhetsz át orgazmust, ha méltó vagy rá és kiérdemelted a szolgálattal) Bővebben:
- orgazmuskontroll
- kényszeríteni foglak a sorozatos orgazmusra
- kényszer francia (a torkodra fogom lőni a gecimet, amit le kell nyelned, ha elcsöpögteted, akkor felnyalatom veled a padlóról)
- akkor és úgy teszlek magamévá, ahol és amikor akarlak (nem érdekel, hogy mi dolgod van, semmi nem lehet fontosabb annál, mintsem hogy gazdádat kielégítsd)

Elvárásaim:
- légy tisztelettudó és alázatos (a ribancom vagy és nem egy hercegnő)
- nincs vita, mindig minden helyzetben nekem van igazam (ha visszapofázol, akkor szappannal fogom kimosni a mocskos szádat)
- elvárom, hogy nőként viselkedj társaságban
- a háztartást igazi nőként vezesd (nem egy lakásba akarok hazamenni, hanem otthon kell)
- a súly és a magasság nem dísznek van kiírva (ha rád írok, és nem tartozol bele, akkor azt vedd hatalmas megtiszteltetésnek, mert valószínűleg láttam benned némi esélyt a jó cseléd megtalálására)

Ha úgy gondolod, hogy meg tudnál felelni az elvárásaimnak, akkor jelezz valahogy! Ha nem kapsz választ, az is egy válasz, lásd fentebb!

Most pedig írd meg a leveled, vagy ha nem, akkor takarodj a helyedre!

NAGYON FONTOS!!!

A fent leírtak mind-mind megtörténhetnek veled, a stílus is adott, mert így fogok veled beszélni, mikor a domináns mivoltomat fitoktatom.
DE!
Egy ilyen játéknál/kapcsolatnál kiemelkedően fontos ismerni egymás testét, testének és elméjének határait és vakon bízni a másikban. Éppen ezért:
- Első találkozón nincs sem szex sem más egyéb játék.
- Domináns leszek, de nem fogok veled így beszélni, főleg nem mások előtt. (Aki ilyen Dom-ot keres, aki az utcán is megalázza, az tényleg lapozzon.)
- A találkozó helyszínét közös megegyezés alapján választjuk, és semmiképpen sem kettesben fog történni az első találkozó, éppen a fent említett okok miatt!

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich

Alter: 18-28 Jahre
Höhe: 145-172 cm
Gewicht: 40-60 kg

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Virtuelle Beziehung / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Atemkontrolle, Chinesische Bälle, Einschließung, Fußfetisch, Kaloda, Ketten, Kreuz, Latex, Menstruation, Public Sex, rasieren, Vakuum, Vibratoren, Werkzeuge

Regt nicht an, aber wir können

Arsch lecken, Bisse, Doktor Fetisch, Einguss, Electro Sex, Filmen, Fotografie, Gangbang, Gummi, Haareziehen, Jeans, Masken, Piercing, Strümpfe, Unterwäsche, Windeln

Regt an

24/7, Anal-Sex (geben), Anale spiele, Augenverbund, Bestrafung, Bondage, Breast Torture, Demütigung, Deres, Dildos, dirty Talk, Fisting, Folienverpackung, Fütterung, Hallsband, Herrschaft, Kerzenspiele, Keuschheitsgürtel, Kitzeln, Leder, Massage, Masturbation, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pens, Pinzette, Pisse, Rollenspiele, Sadismus, Schmerz, Stichelei, Tracht Prügel

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Autorennen, Billard, Bowling, Computer, Fernsehen, Internet, Kino, Restaurant, Theater, Tiere, Wissenschaft, Zeichnung

Filme

Abenteuer, Aktion, Animation, Drama, Familie, Fantasie, film-noir, historisch, Horror, Informativ, Komödie, Kriegsfilm, Krimi, Märchen, Romantik, Science-Fiction, Serie, Sex / Porno, Talk-Show, Thriller