SubTitkarnot - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » SubTitkarnot - dominant Männlich
SubTitkarnot
38 Jahre alt, dominant Männlich, 180 cm, 70 kg
Wohnort: Ungarn, Pest, Budapest
Letzter Login: 2016. 05. 01.
Mitglied seit: 2014. 10. 12.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
36 éves határozott és barátságos vállalkozó informatikus vagyok. Keresek egy hölgyet, aki a személyi asszisztensem és a esetleg a házvezetőnőm lenne. Elsősorban munkát ajánlok, amiért órabért fizetek, de azt szeretném, ha ezt BDSM elemekkel színesítenénk. Általában nálam dolgoznál a Blaha Lujza tér környékén, egyes feladatok otthonról is végezhetőek, heti 10-20 óra munkával számolhatsz, hozzád igazodva teljesen rugalmas beosztásban.

Amit szívesen rádbíznék: online rendelés, megoldások keresése az interneten, dokumentumok nyomtatása, szerződések és számlázás intézése, kapcsolattartás a könyveléssel és ügyfelekkel, találkozók szervezése, és akár több is, ha ügyes vagy. Ha vállalod, takarítás, bevásárlás és főzés is, ha nem, erre keresek mást. Vidám, kedves, intelligens lányt keresek, akivel öröm a közös munka, aki képes önálló munkavégzésre, és magabiztosan használja az internetet. A megjelenéseddel kapcsolatban csak egy elvárásom van, legyél vékony vagy átlagos testalkatú.

Át szeretném lépni a munkahelyen megszokott határokat. Ha hibázol, ezt higgadtan, de teljes határozottsággal fogom a tudtodra adni, te pedig elmondod, hogy mennyire sajnálod. Ha elmélyülten dolgozom, nem szólítasz meg egy kérdéssel, hanem az asztalom mellett állva várod, hogy kérdezzelek én. Elő fogom írni, hogy milyen ruhában kell dolgoznod. Ha nagyon elszúrsz valamit, akár el is fenekellek.

Nem vagyok független, ezért kizárt, hogy párkapcsolat alakuljon ki köztünk, de nagyon odafigyelek arra, aki ilyen közel dolgozik hozzám. Párom tudja, hogy sub titkárnőt keresek, és ezt teljes mértékben támogatja. Ha nem vagy független, örülnék, ha majd ti is őszintén megbeszélnétek ezt.

Ha ezt érdekesnek találod, írj egy üzenetet.

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Augenverbund, Bestrafung, Bondage, Demütigung, Deres, Dildos, dirty Talk, Einschließung, Gummi, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Ketten, Latex, Leder, Masken, Massage, Masturbation, Oral Sex (geben), Peitsche, Schmerz, Schuh Fetisch, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vibratoren

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Bummeln, Computer, Gesellschaft, Konzerte, Lesen, Oper, Restaurant, Theater, Wissenschaft

Musik

elektronisch, goa, House

Filme

Drama, Fantasie, Science-Fiction, Sex / Porno

Bücher

Erotisch, Romane, Wirtschaft / Business, wissenschaftlich