Suave - Submissiv Weiblich

Alle BDSM Partner » Sklavinnen, Dienerinnen » Suave - Submissiv Weiblich
Suave
47 Jahre alt, Submissiv Weiblich, 168 cm, 57 kg
Wohnort: Ungarn, Heves
Letzter Login: 20 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2016. 01. 07.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (8 Bewertung)
Üdvözöllek, kedves Látogató!

Keresem azt az egyetlen férfit, akinek egy szubmissziv nő teljességét adhatom.

Az elmét. Figyelnék Rád, értelmeznélek, alkalmazkodnék, megtanulnálak. Szeretnélek megérteni, hogy hasznosabb legyek Számodra. Vannak koncepcióim, de igyekszem kordában tartani őket. És minden időben jól szórakozni, élvezni egymás tartalmas gondolatait.

A lelket. Két tenyerembe fogni és Neked adni. Feloldani az akaratodban, hagyni, hogy felemeld és térdre nyomd, a magad igényére formáld. Veled együtt élvezni a kész művet. Ami sima, fényes, nincs rajta sorja. De nincs rajta repedés és sérülés sem.

A testet. Ami eszköze gyönyöreidnek. És ami eszköze az elme és lélek formálásának a legegyszerűbb reflexekkel: jutalmazással és büntetéssel. De aminek önálló akarata is van. Emészti a vágy, félelmet szeretne és fájást. Érted és önmagáért is. Ami egy kívánós ribanc és alabástrom tisztaságú szolgáló. Mikor épp mit szeretnél. Ha Te vagy az igazi, nekem pont úgy lesz jó…

Cserében azt kérem Tőled, hogy becsülj meg, bátoríts és óvj. Kevés a tapasztalatom: lehet, hogy a szándékaim és a „képességeim” közt némi differencia leledzik. Engedj nevetni, csacsogni, Hozzád bújni.
A szabadidő eltöltésében, beszélgetésekben, játékban, mulatságban lehessek tisztelő, szabad partnered.
Nézd el, kérlek, ha cinikus vagyok néha. Kellő számú neuron mellett e tulajdonságtól nehéz mentesnek lenni. (Még több kéne, hogy felülemelkedjem rajta, de hát ennyi van…) E miatt is kérlek arra, hogy a leveledbe írd bele: bújóscica.
Független vagyok, de a napjaim nem üresek. Többé-kevésbé stabil, rendszeres kapcsolatra keresem Uramat, megtartva az élet egy részét a kapcsolaton kívül. A jövőt pedig ki tudhatná.

A fizikai fölény afféle fétis nálam. Ha nem is vagy sokkal nagyobb, az erős, egészséges és tiszta test fontos. Igényes vagyok önmagammal szemben is. Fiatalos, izmos, karcsú, kismellű nő.

Ismerősöket nem gyűjtök, és ha nem válaszolok, az is jelzés.
Úgy gondolom, ennyim van. Akinek ez sok, az ne is keressen! Akinek kevés, Őt saját felelősségére szívesen megismerném…:)

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Männlich

Höhe: 175- cm
Gewicht: 80- kg

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch