Sparta - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » Sparta - dominant Männlich
Sparta
51 Jahre alt, dominant Männlich, 173 cm, 83 kg
Wohnort: Slowakei, Bratislavská župa
Letzter Login: 3 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2014. 07. 14.
VIP
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Domináns férfi vagyok, ezért engedelmes, alakítható, türelmes, odaadó, irányítható, szolga kell nekem, betartva azokat az elképzeléseidet, amiről eddig álmodtál, ami teljesen felizgat, ami a fantáziádat uralja.
Türelmes, jól szituált, nem italozó, egyedülálló férfi vagyok.
Tisztelem a nőket! A DOMINANCIÁM kizárólag a vízszintes testhelyzetben érvényesül. Ha kell kényeztetek, ha kell büntetek.
De mindent szigorúan a megbeszélésünk és normális elvárások szerint. Azért ne aggódj, tudok kemény is lenni.
Mivel kulturált embernek tartom magam, így nem fogok levélben, főleg nem az ismerkedés stádiumában, utasítgatni, parancsolgatni, szajházni, kurvázni stb. senkit.
A BDSM nem életforma, hanem egy olyan plusz ami magasabb szintre emeli a kapcsolatot a szexualitást két ember közt, viszont ha bejött, akkor nem lehet élni nélküle. A véleményem az, hogy itt mondhat, mesélhet bárki bármit, akár lehazudhatja a Fiastyúkot is az égről, akkor is egy személyes találkozó fog eldönteni mindent. Egymás szemébe nézve, kell beszélni a lehetőségekről, vágyakról , hogy majd a későbbiekben akkor is tökéletes legyen egy találkozás, ha már nem kell, nem szabad, hogy a szemembe nézz.
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj, a többit megbeszéljük !

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Weiblich

Alter: 18-40 Jahre
Höhe: 140-180 cm

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Virtuelle Beziehung / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Deutsch, Slowakisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Kaloda, Kreuz, Pisse, rasieren

Regt nicht an, aber wir können

Einguss, Leder, Menstruation, Sadismus

Regt an

Anal-Sex (empfangen), Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, Breast Torture, Chinesische Bälle, Demütigung, Deres, Dildos, dirty Talk, Electro Sex, Fisting, Fotografie, Gangbang, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Kerzenspiele, Ketten, Masken, Masochismus, Massage, Masturbation, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Public Sex, Rollenspiele, Schmerz, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Kino, Lesen, Party, Restaurant

Filme

Abenteuer, Aktion, Informativ, Komödie, Krimi, Sex / Porno, Thriller