SmPixie - dominant Männlich - Administrator

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » SmPixie - dominant Männlich
SmPixie
35 Jahre alt, dominant Männlich, 190 cm, 87 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 1 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2007. 01. 29.
VIP
Online
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (30 Bewertung)
MOderációval kapcsolatban kérlek Lanánál érdeklődjetek, míg a fejlesztésekkel kapcsolatos kérdésekkel Pixieownerhez forduljatok!

Ha társat keresel:

A napjaim nagy részét a munka, és a tanulás teszi ki, de a szabad időmet szeretem hasznosan tölteni. Szeretnék ezután azzal a lánnyal lenni, akire felnézhetek, mert minden számomra fontos erénnyel rendelkezik. Akivel szintén hasznosan, vidáman, boldogan tölthetnénk el a közös szabad időnket. Reményeim szerint az együtt töltött idő csak nőni fog, ha mindketten úgy akarjuk. Az egyetlen nő az életemben a kutyám, ezen szeretnék változtatni:))

Milyen is vagyok én? Kitartó, határozott, néha akaratos, de szeretettel könnyedén kezelhető, készséges, logikus érvekkel meggyőzhető, játékos. Fontosnak tartom a barátaimmal való törődést, persze én kedvesebb és szebb is vagyok náluk:D, de majd meglátod. Várják, hogy ne egyedül látogassam meg őket:) (vagy kevesebbet látogassam őket :D )

Nem vagyok fanatikus sportoló, de fontosnak tartom, hiszen nagyszerű időtöltés, és nem mellesleg, hosszabb ideig élhetünk egymással boldogan:) Nem pörgök túl, de egy kellemes túrán szívesen részt veszek.

Amint írtam nem szeretek unatkozni, semmit tenni. Kedvelem a spontaneitást, mégis jól szervezett az életem. Érzelmi biztonságot, bizalmat, kiszámíthatóságot tudok nyújtani, nekem is erre van szükségem.

Párkapcsolatban az ágyban kreatív, elsősorban szadista, domináns vagyok. Kedvencem a fenekelés, a kényszer francia, valamint a másik reakcióinak a figyelése az élvezettől a fájdalomig és vissza. Néha azonban szívesen vagyok a másik oldalon is.

Szeretek örömet, meglepetést okozni, szívesen ébresztelek úgy, ha süt a nap, hogy fogd a fürdőruhádat, leugrunk a tengerhez. Havas dolgokat is szeretem, ha van rá lehetőségem. Kalandvágyó vagyok, de ez a körülöttünk lévő világ felfedezésére irányul, nem kicsapongást jelent. Amire lehetőségem nyílik kipróbálom, még kis repülőt is vezettem:)

Határozott férfi vagyok és játékos gyerek is, ember vagyok, társat keresek hosszú távra. Téged kereslek, ha az erényeim tetszenek neked:)

Amit a legfontosabbnak tartok, szeretem az életet, és úgy élem, hogy legyen mit mesélni. Szeretném, ha a sok élményem, közös élmény lenne. Kereslek, és meg foglak találni, de ha magadra ismersz, írj nekem:)

Te milyen légy? Kedves, aranyos, szerény, mosolygós, megbízható, hűséges, szeretet teljes, őszinte, bújós, nyitott az új dolgokra, független, gyermektelen, 24-32 éves, karcsú/vékony/sportos alkat (nem topmodell, képcserével úgyis eldöntjük), ne légy party arc, kis társaságban érzed jól magad, szub mazo vagy switch erősebb szub mazo oldallal, kapcsoltban az egyenlőséget szerető, társra vágyó.
Ha kalandot, alkalmit keresel:

Amíg nem találom meg a társam nyitott vagyok ilyen kapcsolatra is, hogy közösen megéljük vágyainkat. Alkalmi kapcsolatra bármilyen beállítottságú hölgyeménnyel szívesen megismerkedek.

ISMERŐSÖK: Azokat jelölöm ismerősnek, akikkel ténylegesen tartom a kapcsolatot. Akiket törlök annak bocs.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ezt az oldalt én találtam ki és én alkottam meg, azonban a tulajdonosi jogától 2015. júliusában búcsút vettem.

Moderálási kérdésekkel kérlek fordulj Lanához, míg üzleti kérdésekben PixieOwner-t keresd!

A legjobb barátom, és aki velem együtt admin az oldalon: Lana.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

96% Sadist
94% Dominant
94% Switch
94% Bondage giver
92% Degradation giver
84% Master/Mistress
84% Bondage receiver
81% Experimentalist
80% Masochist
78% Submissive
70% Owner
63% Primal (Hunter)
61% Brat tamer
55% Degradation receiver
40% Slave
39% Voyeur
34% Primal (Prey)
30% Vanilla
29% Brat
23% Daddy/Mommy
17% Non-monogamist
15% girl/boy
10% Exhibitionist
9% Pet
4% All-Rounder
0% Ageplayer

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Paare
dominant Weiblich - dominant Weiblich, dominant Weiblich - Unsicher Weiblich, Fetischist Weiblich - dominant Weiblich, Fetischist Weiblich - Fetischist Weiblich, Fetischist Weiblich - Unsicher Weiblich, Submissiv Weiblich - dominant Weiblich, Submissiv Weiblich - Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich - Submissiv Weiblich, Submissiv Weiblich - Unsicher Weiblich, Submissiv Weiblich - Switch Weiblich, Unsicher Weiblich - Unsicher Weiblich, Switch Weiblich - dominant Weiblich, Switch Weiblich - Fetischist Weiblich, Switch Weiblich - Unsicher Weiblich, Switch Weiblich - Switch Weiblich

Alter: 18- Jahre

Kontaktdaten

Email: Nur für Mitglieder

Ziel der Partnersuche

Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Deutsch, Englisch, Ungarisch

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Angeln, Autorennen, Billard, Computer, Fernsehen, Gesellschaft, Kochen, Party, Restaurant, Schwimmbad, Spiel, Sportflug, Wissenschaft

Musik

Alternativ, Blues, Country, Heavy Metal, House, Latein, Pop, Punk, Rap, Rave, Rock, Rock'n'Roll, ska, Techno

Filme

Abenteuer, Aktion, Fantasie, Horror, Informativ, Komödie, Science-Fiction, Sex / Porno, Thriller, Western