SmPig - Unsicher Männlich

Alle BDSM Partner » unsichere » SmPig - Unsicher Männlich
SmPig
31 Jahre alt, Unsicher Männlich, 176 cm, 76 kg
Wohnort: Ungarn, Borsod-Abaúj-Zemplén
Letzter Login: 2016. 09. 10.
Mitglied seit: 2016. 08. 25.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Kedves Pixie tagok,

egy ápolt, igényes bizonytalan férfi vagyok, elsősorban ismerkedni jöttem az oldalra, bár nemrég óta érdekel a bdsm világa.
Felfedeztem, hogy van egy-két fétisem is. Illetve nem tudom a Domináns énem vagy a szubmisszív énem kerekedne -e felül, ha találkoznánk. Ezekről szeretnék társalogni hozzám hasonló igényes, értelmes nőkkel.

Párokhoz nem csatlakoznék, ellenben egy ideje élveznék egy hármas adta lehetőséget két nővel. Azt hiszem egyet már találtam ehhez, tehát ha olvassa egy másik erre kapható lány az adatlapom, akkor örömmel venném, ha írna. Ne légy félénk szubmisszívként sem! :)

Üdv,
SmPig

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Fetischist Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Höhe: -180 cm
Gewicht: -70 kg

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Anal-Sex (geben), Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, Breast Torture, Demütigung, dirty Talk, Electro Sex, Fisting, Herrschaft, Kerzenspiele, Kitzeln, Massage, Masturbation, Nippel, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pens, Public Sex, rasieren, Schmerz, Stichelei, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vibratoren, Werkzeuge