Sleipnir - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » Sleipnir - dominant Männlich
Sleipnir
28 Jahre alt, dominant Männlich, 179 cm, 75 kg
Wohnort: Ungarn, Pest, Budapest
Letzter Login: 2016. 07. 15.
Mitglied seit: 2016. 07. 13.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Lelki kielégülést keresek, nem testit.

Rólam:
Érett és önmagát ismerő, tudatos vagyok. Cégvezetőként dolgozom. Intelligensnek, olvasottnak, világlátottnak tartom magam. Folyamatosan képzem magam, tanulok, sportolok és sokat olvasok. Egész életemben domináns személyiség voltam akár az utcán, akár baráti társaságokban. Nem szeretem a drámázást, problémagenerálást. Egyenesség, megbízhatóság, önismeret, diszkréció, tisztelet és empátia adott és elvárt. Problémamegoldó vagyok minden szinten. Nem munkám van, hanem hivatásom. Ez kreatívvá és fantáziadússá tett. Sok emberrel dolgozom, sokat utazok.

Körülbelül 8 éve kezdtem el térdre kényszeríteni partnereimet. Persze nem mindig és nem mindegyiküket, csupán azokat akik hajlottak rá vagy éreztem a késztetést. Nagyon empatikus vagyok, folyamatosan tudatában vagyok környezetemnek, a körülöttem lévők hangulatának és érzéseinek. Nem vagyok control freak, de szeretek játszani másokkal, mások gondolataival (de nem érzéseivel. Azt csak a hálószobában, ha vevő a partner rá). Nem vagyok szadista, de mint eszköz felhasználom a fájdalmat is. A lentebb bepipált dolgok nem a célok, hanem csak eszközök számomra az élvezet fokozására, az alá-fölérendeltség kifejezésére. Éppen ezért nagy részük elhagyható vagy helyettesíthető.

Nyugodt és higgadt, szemlélődő típus vagyok. Kontrollálom az érzéseimet, nem tudok kijönni a sodromból, nem emelem fel a hangom, nem veszekszem: inkább vitázom, érvelek és revideálok ha kell.
Jó kedélyű, vidám, a jelenben élő ember vagyok. Nem ítélkezem, nem győzködök. Elfogadom mások nézeteit még ha nem is értek egyet velük.
Természetesen egyedülálló vagyok. Aki a párja (férje/szerelme...) tudta nélkül keres, az nem engem keres.

A célok:
Kellő önismerettel, önkritikával rendelkező, szolgálni és/vagy szenvedni vágyó hölgyek társaságát keresem. Kor, alkat mellékes. Érdekel, hogy mik a partnerem vágyai, elképzelései, céljai és ezeknek okai. Ezeket csak akkor tudom meg, ha ő is tisztában van velük. Nem szeretnék időt és energiát szánni arra, hogy a bizonytalanokat pátyolgassam. Persze akit ígéretesnek tartok vagy különlegesnek, annál lehet róla szó, de nem számítok rá.

A dolgok rendje, amint túl vagyunk az első pár randin:
Alkalmi együttlét => rendszeres szolgálat => folyamatos irányítás => párkapcsolat.

Fontos számomra a megismerés, az, hogy tudjam az okokat, a vágyak mögött rejtőző miérteket. A másik személyisége, jelleme, érzései. Éppen ezért elvárom a megfelelő mennyiségű és minőségű kommunikációt. Legyél talpraesett, kreatív, tudd tartani a lépést.

Nem fogok kiabálni, nem fogok átkozódni, nem fogok dühből uralkodni. Nem büntető típus vagyok, inkább a büntetés kilátásba helyezésével fegyelmezek. Vagy még inkább jutalmazok. Vallom, hogy a jutalmazás jobb motiváció. Fejleszteni foglak, nevelni és építeni. Ha kell összetörlek, de mire végzünk egészebb leszel mint voltál. Ez nem egyszeri alkalom. Ez egy folyamat. Addig zajlik amíg bírod és amíg számomra is élvezetes. Nem vesztegetem az időm, sem a tiédet. Szex nem cél (azt megkapom máshol) de eszköz lehet.

A miértek:
Meguntam az idő és energiavámpírokat, a megbízhatatlan és éretlen/értetlen embereket. Ugyanígy a vanilla kapcsolatokat is. Balszerencsémre nem sikerült olyannal találkoznom aki annyira vágyott volna rá, hogy neveljék, hogy folytathattam volna. Most megpróbálom itt.

A hogyan:
Ismerkedés levélben, telefonon, utána randi (a szó köznapi értelmében: tehát semleges, nyilvános helyen találkozunk), majd ezután meglátjuk mi lesz. Nem sietek, de nem vagyok híve a levelezgetésnek mert fontos számomra a metakommunikáció, hogy tudjam olvasni a másikat, érezni.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich

Alter: 20-35 Jahre

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt nicht an, aber wir können

Electro Sex, Fisting, Fußfetisch, Fütterung, Gangbang, Kitzeln, Latex, Leder, Masken, Nippel, rasieren, Rollenspiele, Schuh Fetisch, Stichelei

Regt an

24/7, Anal-Sex (geben), Anale spiele, Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, Breast Torture, Chinesische Bälle, Demütigung, Deres, Dildos, dirty Talk, Einschließung, Folienverpackung, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Kreuz, Massage, Masturbation, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Sadismus, Schmerz, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Basteln, Billard, Bogenschießen, Dating, Gesellschaft, Kochen, Konzerte, Lesen, Museum, Musik, Oper, Party, Restaurant, Schwimmbad, Tanz, Theater, Wissenschaft