Slave1973 - Submissiv Männlich

Alle BDSM Partner » Diener, Sklaven » Slave1973 - Submissiv Männlich
Slave1973
41 Jahre alt, Submissiv Männlich, 185 cm, 90 kg
Wohnort: Ungarn, Baranya, Pécs
Letzter Login: 8 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2015. 12. 30.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Az uralkodó/alattvaló viszony a legizgalmasabb játékok egyike, melyet a szexuálisan érett fantázia megalkothat. Mert több, mint játék.Ha a férfi a nőben Istennőt lát, az erotikum új dimenziója nyílhat meg.

Rabszolgádnak lenni? - magasabb rendű élvezet, ha Neked is az lenne. De csakis akkor.. Talán azoknak az időknek az ősemlékezete, amikor matriarchátus volt még. A férfi szolgák hisznek a nők magasabbrendűségében, ami előtt hódolni kell, és természetszerűleg engedelmeskedni minden parancsnak. Ez okoz örömet. Nem számít, ha erotikus késztetéseid és fantáziáid szolgálom, vagy csak szeszélyeid, amivel megkínzol akár testileg, akár lelkileg. Rabszolgád vagyok, csak rabszolga. És igaz: az okos nőnek ez izgalmas lehetőség. Sosem éreztél még késztetést, hogy valami ostoba, nagyképű pasit (mondjuk főnököt, basáskodó férjet stb.) a porba alázz? Nem lenne bizsergető, hogy a teremtés koronáját ott lásd a lábaid előtt porba omolva, divatos cipődet csókolgatva, kegyeidért könyörögve? És nem lenne szuper, ha minden erotikus vágyadat zsarnokian kiélhetnéd rajta?
Mert a szolgáddal minden megtehetsz! Használd! Csak a Te fantáziádon múlik minden. Hogy kísérőd lesz a buliban, lábmelegítőd az ágy végén, kutyád, ki a papucsod hozza, férfi-gésád, aki kényeztet, simogat egész este, míg álomba nem merülsz édesen. Uralkodj rajta! ...Erre vágyom én, és egyben ezt is kínálnám Neked. És csakis Neked! Siess!

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Fetischist Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Virtuelle Beziehung / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Anale spiele, Augenverbund, Bestrafung

Regt an

Arsch lecken, Bisse, Demütigung, dirty Talk, Fußfetisch, Fütterung, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Masochismus, Melken, Ohrpfeilgen, Oral-Sex (geben), Peitsche, Pisse, Schuh Fetisch, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Angeln, Computer, Fernsehen, Internet, Kochen, Lesen