SirRichard - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » SirRichard - dominant Männlich
SirRichard
37 Jahre alt, dominant Männlich, 190 cm, 95 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 2016. 03. 11.
Mitglied seit: 2014. 09. 18.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Üdvözletem, továbbá tiszteletem Hölgyeim !

Igen, tiszteletem. Az ilyen hölgyek megérdemlik a tiszteletet bátor önvállalásukért, az extrém, fantáziadús szexualitás vállalásáért, a bdsm útján tett utazásukért.

Alapvetően hosszútávú kapcsolatot keresek. Érzelmi résszel a bdsm is sokkal mélyebb lelki rétegekbe, megélésekbe visz el. Nem önmagam vágyait tartom elsődlegesen fontosnak, a partnerem megélései jóval érdekesebbek, fontosabbak nekem. Fixa ideám a nők gyönyöre, lehetőleg orgazmusa, ezen folyton dolgozom. Akkor igazi a bdsm, ha valódi gyönyört érez közben a partner, így a tudat és tudatalatti még mélyebb rétegeibe is lekerül a hatás.

Az alárendelődés mint olyan lehet csak alkalmankénti játék, a kapcsolatban egyenrangú félként vehetünk részt, vagy lehet másképp is a te vágyaid szerint. Alapvetően olyat lányt keresek, aki sokféle dolgot ki akar próbálni a szexben, vonzzák a "perverz" dolgok. A számodra elfogadhatatlan dolgokat persze nem erőltetem, ez nem cél a BDSM-ben.

Értelmes, intelligens, domináns természetű, kísérletező férfi vagyok. Külsőm férfias, fellépésem határozott. Erős humorom van, gondolataim szabadon és sok irányba áramlanak, gyakran váratlan ötleteim vannak, amellyel partneremet igyekszem szórakoztatni :). A te gondolataidra is figyelek és reflektálok.

Időnként erős vízióim vannak szexuális játékokról, együttlétekről, fantáziám szinte korlátlan és gyakran formabontó. Tanulni is szívesen tanulok mások által kidolgozott módszereket, nyitott vagyok a kísérletezésre. Nagyon érdekel még az outdoor BDSM (nem feltétlenül nyilvános, csak szabad ég alatti).

Először természetesen levelezünk, majd szexmentesen randevúzunk, szimpátia kialakítására, egymás megismerésére.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Virtuelle Beziehung / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Feuer, Kitzeln, Stichelei, Vakuum

Regt nicht an, aber wir können

Augenverbund, CBT, Cross-Dressing, Doktor Fetisch, Einguss, Fußfetisch, Gummi, Hallsband, Hoher absatz, Jeans, Keuschheitsgürtel, Latex, Leder, Masken, Massage, rasieren, Schuh Fetisch, Strümpfe, Unterwäsche, Windeln

Regt an

24/7, Anal-Sex (geben), Arsch lecken, Atemkontrolle, Bestrafung, Bisse, Blut, Bondage, Breast Torture, Chinesische Bälle, Demütigung, Deres, Dildos, dirty Talk, Einschließung, Electro Sex, Filmen, Fisting, Folienverpackung, Fotografie, Fütterung, Gangbang, Haareziehen, Herrschaft, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Kreuz, Masochismus, Masturbation, Melken, Menstruation, Messer, Nadel, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Peitsche, Pens, Pinzette, Pisse, Prostata Massage, Public Sex, Sadismus, Schmerz, Schmutz, Tracht Prügel, Transvestivismus, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Autorennen, Computer, Dating, Gesellschaft, Internet, Kino, Konzerte, Lesen, Museum, Party, Theater, Wissenschaft

Musik

Alternativ, elektronisch, Gote, Heavy Metal, Rock, Techno

Filme

Abenteuer, Informativ, Komödie, Science-Fiction, Sex / Porno, Talk-Show

Bücher

Esoterisch, Kunst, Religion, Roman, wissenschaftlich, Zeitschriften / Magazine