SinhaMoca - dominant Weiblich (Domina)

Alle BDSM Partner » Dominas, Damen » SinhaMoca - dominant Weiblich (Domina)
SinhaMoca  - Domina Buda
30 Jahre alt, dominant Weiblich, 163 cm, 49 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Buda
Letzter Login: 1 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2014. 12. 06.
VIP
$Finanziell$
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 9.31 Punkte (13 Bewertung)
Nem egy átlagos szolgáltató domina adatlapjára tévedtél. Nézd meg, mi van ingyen és miért kell fizetni. Ja és mindent csak élvezetből csinálok, a domináns szemlélet a lényemből fakad. Viszont nem játszom akárkivel.

Született Királynő vagyok. Világéletemben voltak BDSM vágyaim. Voltak mazo hajlamaim is, szerettem a fájdalmat, de csak háton. Azonban semmi alárendeltség nem volt bennem soha, így annak örömére, hogy 2016. év eleje óta szünetelnek a mazo vágyaim, átálltam a domina oldalra, mert sokkal inkább magaménak érzem, mint a switch kategóriát.

Megbízható szolgákat keresek kötözős-verős játékokra, szerepjátékokra, házimunkára, masszázs nyújtására, és egyéb szexmentes, leginkább hétköznapi dolgokban történő szolgálatra. Ingyen szolgálhatsz, de csak ha megvan a kölcsönös szimpátia, bizalom, közös érdeklődés és az összhang. Ajándéknak persze mindig örülök. Ilyen tekintetben szolgáltatást nem nyújtok, csak élvezetből, közös örömünkre keresek szolgát. Lehet szolgalány is, sőt...

A külsőmről annyit, hogy természetes szépségű, meglepően fiatalos nő vagyok. De majd úgyis meglátod a képeken, ha odáig jutunk.

Van egy ritka fétisem, ami nem szerepel a listában, de fontosnak érzem megemlíteni: felizgat a hó és a jég. Imádom a havat, fantasztikus hatással van rám. (De nem a hideg miatt.)

Párkapcsolatot is keresek. Nem könnyű megfelelni az elvárásaimnak, ráadásul olyannal szeretnék komoly kapcsolatot, akibe szerelmes vagyok. Ami ugyebár vagy alakul, vagy nem. Párkapcsolatot férfival és nővel is el tudnék képzelni. Korban hozzám illő normál testalkatú, enyhén izmos, jóképű férfit; vagy csinos, szép arcú, vékony lányt keresek.

És akkor miért kell fizetni?

1. Financial domination
Olyan Nő vagyok, aki megkapja, amit akar. Nagyon élvezem, ha pénzt és ajándékokat kapok. Nem csak az anyagi értéke, hanem a szituáció, a játék miatt is. Keresek olyan szolgákat, akik élvezik, ha egy gyönyörű Hölgy kontrollálja vagy épp jól elkölti a pénzüket. Megajándékozhatsz pénzzel, VIP-tagsággal, BDSM cuccokkal, szép ruhákkal és cipőkkel, vagy akár a legtitkosabb vágyaimat is valóra válthatod. Elkísérhetsz plázázni, cipelheted utánam a cuccaim, mint egy kis pincsikutya, felsegítheted a lábamra a cipőket, amiket felpróbálok a cipőboltban (ha jól viselkedsz, még csókot is adhatsz a lábamra), és fizethetsz, megajándékozhatsz, megadhatod nekem, amire vágyom. Ha szeretnél meglepni, utalhatsz Paypal-on keresztül a kapcsolati adatoknál megadott e-mail címemre.

2. BDSM-motivált diéta
Szeretnél fogyni? Netán hízni? Egészségügyi okokból vagy meggyőződésből valamilyen speciális diétát követsz?
Segítek összeállítani és betartani a diétát profi tanácsokkal és a BDSM motivációs eszközeivel (pl. ostorral).
A tanácsadás és az ellenőrzés történhet személyesen vagy e-mailben is. A bünti csak virtuálisan, hacsak nincs meg a fent említett bizalom és összhang.

A formaságokat kedvelő szolgák és szolgajelöltek használhatják irányomba a következő megszólításokat, tetszés szerint:
Királynő, Királylány, Hercegnő, Kisasszony.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Fetischist Weiblich, Fetischist Männlich, Submissiv Weiblich, Submissiv Männlich, Unsicher Weiblich, Unsicher Männlich, Switch Weiblich, Switch Männlich

Alter: 25-40 Jahre
Höhe: 165-190 cm
Gewicht: 30-90 kg

Kontaktdaten

Email: Nur für Mitglieder

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Virtuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Deutsch, Englisch, Norwegisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

24/7, Dildos, Kerzenspiele, Messer

Regt nicht an, aber wir können

Hallsband, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Tracht Prügel

Regt an

Bestrafung, Blut, Bondage, Demütigung, Deres, dirty Talk, Fußfetisch, Herrschaft, Jeans, Ketten, Kreuz, Masochismus, Massage, Masturbation, Nadel, Peitsche, Piercing, Pinzette, Rollenspiele, Schmerz, Stichelei, Vakuum, Vibratoren

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Bummeln, Computer, Fernsehen, Gesellschaft, Internet, Kino, Konzerte, Lesen, Musik, Spiel, Tanz, Theater, Zeichnung

Musik

Folk, Latein, Musical, Pop, Rock

Filme

Abenteuer, Animation, historisch, Komödie, Märchen, Musical, Romantik, Science-Fiction, Serie, Spiel-Show, Talk-Show

Bücher

Esoterisch, Geschichte, Gesundheit, Poems, Roman, Romane