Shameribanc - Submissiv Weiblich

Alle BDSM Partner » Sklavinnen, Dienerinnen » Shameribanc - Submissiv Weiblich
Shameribanc
26 Jahre alt, Submissiv Weiblich, 160 cm, 40 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 4 Tage zuvor
Mitglied seit: 2016. 08. 23.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 4.00 Punkte (3 Bewertung)
Semmi más nem jár egy ilyen ribancnak most, mint hogy éjt nappal zaklassák. Zaklassatok az interneten fantáziáitokkal, igényeitekkel, és véssétek az agyamba, hogy rossz vagyok, törjetek meg. Mert ez való nekem. Erre kelni erre feküdni. Mert a családommal neveletlen és szemtelen, bunkó voltam. Hazudoztam, nem tanultam jól, nem tudtam öltözködni, másokat bántalmaztam és gúnyoltam, és még csak nem is értek semmihez. Gondolatban mindig 50 pénisz van a számban. Az járna nekem, hogy a legszélsőségesebb módokon megalázzanak és tárgyiasítsanak, tudom... A keresőbe a kedvenc kifejezéseim a forced, a gang bang, deeptrhoat, cry, slave, brutal, extreme, rape, shame és ezek keveréke.
A középiskolában én voltam a suli ribanc, az egész iskola megjárta a számat. Hagytam magam fogdosni, molesztálni, torokra menni. Persze rendesen punciba nem hagytam, ahhoz túl önző vagyok!
Mostani életem jelszava legyen: folyamatos zaklatás online, mások megvetésének, bírálatának magamba szívása, vésődjön csak az elmémbe jó mélyen aminek gondolsz és amit művelnél velem. Ami vagyok. Igazi szadista, kemény férfiak és nők szórják rám fantáziáikat, szidalmukat és zsarnokoskodó parancsaikat.

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Virtuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch