Shaman - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » Shaman - dominant Männlich
Shaman
25 Jahre alt, dominant Männlich, 176 cm, 77 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 2016. 11. 30.
Mitglied seit: 2016. 05. 09.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Szervusztok!

Egyetemista/dolgozó fiatalemberként keresek partnert, BDSMben kb. 3-4 éves tapasztalattal, bár azt többnyire egy kapcsolaton belül szereztem. Nekem fontos, hogy összhang is legyen közöttünk, az igazi BDSM játékokhoz mindenképpen kell a kölcsönös bizalom és, hogy ismerd a partneredet. Nincs szándékomban a hétköznapokban irányítani Téged, vezetni, gondolkodni helyetted, fontos hogy legyen egyéniséged, és passzoljon is az enyémhez. Egyenrangúak vagyunk, ez csak játék esetén változik meg :) .

Nem igazán vonz a fájdalom okozása sem, legalábbis én nem azt élvezem, de a fájdalom és gyönyör határán való táncolást már annál inkább. A kiszolgáltatott helyzetek, kötözések, leszorítás már közelebb van és persze pár pofontól, hajhúzástól, korbácstól, fenekeléstől sem riadok vissza, de ott a cél nem a fájdalom, hanem az élvezet okozása.

Lehetőleg nem egy alkalmas partnereket keresek, mint írtam a bizalom és ismeretség fontos faktorok, bár semmitől nem zárkózom el, van, hogy nem sikerül egymásra hangolódni, van, hogy hosszú és tartalmas kapcsolat alakul ki belőle. Meg kell próbálni és meglátjuk.

Előnyben részesítem a személyes találkozókat. Ahhoz, hogy meglássuk a másikban, akarunk-e tőle vmit úgy gondolom nem elég egy két ismeretlen levélváltás. A szem csillogása, illat, a hangok, csak személyesen működnek.

Köszönöm, hogy elolvastad a bemutatkozásomat, szívesen veszem az érdeklődést, válaszolok bármilyen felmerülő kérdésre.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 18-32 Jahre

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Schwedisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, Chinesische Bälle, Demütigung, Dildos, dirty Talk, Einschließung, Haareziehen, Herrschaft, Kerzenspiele, Kitzeln, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Public Sex, Schmerz, Stichelei, Tracht Prügel, Vibratoren, Werkzeuge