ShadowDrops - Switch Männlich

Alle BDSM Partner » Switche » ShadowDrops - Switch Männlich
ShadowDrops
26 Jahre alt, Switch Männlich, 171 cm, 67 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest
Letzter Login: 16 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2016. 10. 03.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Üdvözöllek, kedves Látogató!

Hogy ki is vagyok én?

Egy fiatal, húszas évei közepén járó, sok dologra nyitott INFJ fiatal srác. A mai rothadó világunkhoz képest mondhatni normális értékrendet képviselek, személyiségemből fakadóan nagyon sokszor nem tudok kibékülni az emberi természettel, de ezek ellenére szeretem az embereket, és nagyon fontosak számomra, akik körülöttem vannak. Néha meg lehet találni a trágyadomb közepén az aranyat. Pontosan ez az, ami folyamatosan visz előre, ezért ismerkedek,nem állítanám be magam kiköpött introvertáltnak. Az EQ-t és az őszinte kommunikációt tartom a legfontosabb dolgoknak. Vannak életcéljaim, komoly tudok lenni ott, ahol muszáj, de alapjáraton szeretek marhaságokról is beszélni órákig, de az univerzum titkairól is, ugyanakkora lelkesedéssel. Igényes vagyok, rendszeresen karbantartom a testem, de nem vagyok szétgyúrva, szeretek öltözködni (és öltözködésről, ruhákról beszélni fiú létemre) és a rokonaim azt szokták mondani, hogy milyen jóképű fiatalember vagyok, remélem nemcsak illemből. Hja, és az iróniát kifejezetten kedvelem.

Miért vagyok itt?

Most jutottam el odáig, hogy felvállaljam, hogy a D/S mozgatja meg a leginkább a fantáziámat. Néhány eddigi kapcsolatomban volt szerencsém gyakorolni, de inkább azt mondanám, hogy viszonylag kezdőnek számítok, vagy középhaladó-kezdőnek, ha létezik ilyen kategória. Azért vagyok itt, hogy új kalandokba keveredjek, tapasztalatot szerezzek azzal a céllal, hogy egyre jobban megismerjem önmagam, mivel a lelki fejlődést és az önmegvalósítást fantasztikus dolgoknak tartom. Switch vagy domináns hölgyekkel, illetve párokkal ismerkednék elsősorban. Segédeszközökkel is szívesen eljátszadoznék, de leginkább a fizikai kontakt, a karmolás, harapás és egyéb hasonló dolgok indítanak be igazán, ami eszköz nélkül, az ember puszta erejéből fakad.

Minek örülnék a legjobban?

Nem sok esélyt látok rá, de leginkább annak, ha találnék magam mellé egy magára igényes hölgyet, aki egy olyan kapcsolatra vágyik, amiben tiszteli és szereti egymást mindkét fél, így EGYENLŐEN bánnak egymással. Számomra nagyon fontos a mély lelki kapcsolat, a szeretet, a cukiskodások és a meghittség. Sok szeretet tudok nyújtani, de ezt vissza is kell tudni tölteni. A hálószobában viszont szeretek mindenről elfeledkezni és átadni magam egy szerepnek, legyen az sub, vagy domináns, amit a helyzet, illetve mi megkívánunk. Feszegetni egymás határait, miközben félreteszünk minden egyéb dolgot, hogy a pillanatot élvezhessük, awww.. No, így tudnám definiálni a boldogságot. Őszintén szólva, elég valószínűtlennek tartom, hogy összetalálkozom egy ilyen hölggyel ever, úgyhogy addig lehet szó bármiről, kivéve:

Mi az, amit nem?

A medical dolgoktól kifejezetten a hányinger és a sírás szörnyű kombinációja kerülget, úgyhogy az teljes mértékben felejtős. A wc pucoló csicskája sem leszek senkinek, sokkal inkább lehangolónak, mint izgatónak találom, hogy parancsra teljesítsek ilyen alap hétköznapi dolgokat. Illetve a férfiakkal való szexuális közösülés sem izgat egyáltalán, maximum egy párhoz pattannék be játszadozni, a hetero oldalon maradva.

Köszönöm, hogy benéztél, ha pedig el is olvastad a bemutatkozásomat, akkor kézcsók és kalapemelés (egyébként nincs is kalapom, hehe)

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 18-40 Jahre

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

CBT, Dildos, Feuer, Fisting, Gummi, Kitzeln, Pisse, Schuh Fetisch, Strümpfe, Werkzeuge

Regt nicht an, aber wir können

24/7, Augenverbund, Blut, Filmen

Regt an

Anal-Sex (empfangen), Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Atemkontrolle, Bestrafung, Bisse, Bondage, Breast Torture, Chinesische Bälle, Demütigung, Deres, dirty Talk, Einschließung, Electro Sex, Fußfetisch, Gangbang, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Jeans, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Kreuz, Latex, Leder, Masochismus, Massage, Masturbation, Melken, Menstruation, Messer, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Piercing, Pinzette, Prostata Massage, Public Sex, Rollenspiele, Sadismus, Schmerz, Tracht Prügel, Vibratoren

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Dating, Gesellschaft, Internet, Kino, Kochen, Konzerte, Lesen, Museum, Party, Restaurant, Theater, Tiere

Musik

Acid, Alternativ, Drum'n'Bass, elektronisch, goa, Gote, Heavy Metal, Rave, Rock, Techno

Filme

Abenteuer, Animation, Drama, Fantasie, historisch, Horror, Informativ, Komödie, Science-Fiction, Serie, Sex / Porno, Thriller

Bücher

Abenteuer, Entertainment, Geschichte, Gesundheit, Kunst, Reise, Romane, wissenschaftlich, Zeitschriften / Magazine