Sexoholic - Unsicher Männlich

Alle BDSM Partner » unsichere » Sexoholic - Unsicher Männlich
Sexoholic
41 Jahre alt, Unsicher Männlich, 181 cm, 79 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 5 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2012. 09. 18.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Szexpartnert keresek. Olyasvalaki ismeretségét keresem, aki tisztában van saját vágyaival akkor is, ha különlegesek, és nem fél megvalósítani azokat. Különösen izgatnak az anális játékok mindkét irányban, rajongok a mélytorkos szopatásért, a fenekelésért, szívesen játszanék szerepjátékokat alá- és fölérendeltként egyaránt. Minél furább és merészebb elképzeléseid, vágyaid vannak, annál jobban érdekelnek. Ápolt, normálisan sportos férfi vagyok nagy és vastag mérettel.
Nem vagyok független. Van társam, akit szeretek, és akitől nem szeretnék elszakadni, ezért diszkrét partnert keresek, és fotót sem szívesen küldök itt. (Teljesen emberi a külsőm, mosakodni is szoktam, tehát nem azért nem küldök képet, mert megijednél, hanem mert nem szeretnék megint Károly, vagy pisti néven felbukkanni valamelyik internetes oldalon, úgy, mint korábban.)
Imádom a különleges, átlagosnál merészebb, szemérmetlenebb dolgokat a szexben. Jóformán minden érdekel, ami szokatlan, és ami mindkettőnket izgalomba hoz, de csak az, ami tényleg mindkettőnknek izgató! Bármilyen fura vagy extrém kívánságodat örömmel fogadom, sőt! Kimondottan ezeket keresem.
Szexmániás vagyok, de egyébként teljesen normális. Tudom, sokaknak biztosan nem szimpatikus, amit leírtam, lehet, hogy a Te gondolataid szerint például nem szerethetem a társamat, ha közben itt szexpartnert keresek… De nem vagyunk egyformák. Amit én leírtam, az igaz, ha van kedved, akkor beszélgessünk, és győződj meg róla, hogy érdemes-e megismerkednünk. Kalandra, izgalomra és gátlástalan élvezkedésre vágyom, a higiénia és az egészség maximális előtérbe helyezésével! Köszönöm, hogy elolvastad.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Submissiv TV oder TS, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 18-48 Jahre

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Deutsch, Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Arsch lecken, Dildos, Pinzette

Regt nicht an, aber wir können

Demütigung

Regt an

Anal-Sex (empfangen), Anal-Sex (geben), Anale spiele, Breast Torture, dirty Talk, Doktor Fetisch, Einguss, Fisting, Haareziehen, Masturbation, Nippel, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Piercing, Prostata Massage, Rollenspiele, Tracht Prügel, Vibratoren

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Gesellschaft, Kino, Schwimmbad

Musik

Jazz, Klassik

Bücher

Poems, Roman, Romane