SevereLust - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » SevereLust - dominant Männlich
SevereLust
41 Jahre alt, dominant Männlich, 179 cm, 87 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 2015. 10. 09.
Mitglied seit: 2014. 01. 13.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Üdvözöllek az adatlapomon,

Következetes, szigorú, és kemény, de jóságos és kéjes Dom vagyok, aki már sok éve megéli a BDSM varázslatos világát kellő eszköztárral és tapasztalattal.

Fiatalabb lányok közül keresem azt az engedelmes szolgát, aki kész átadni az irányítást és tudja mit akar, még akkor is ha sub beállítottságú (mert a suboknak is van véleménye). Az kell, hogy csak használjalak, mint egy szex tárgyat, hogy alázzalak, kínozzalak meg? Az kell, hogy neveljelek, vagy fogjam a kezed és vezesselek? Megkapod, hogy csillogó szemmel éld meg, esetleg kérj még, sőt akár többet is, ha akarod, ha bírod.. Nem baj, ha kezdő vagy, örömmel s készséggel vezetlek bele e kéjjel teli világba, lépésről lépésre. s az élmény lehet vad, merész attól függ mennyire vagy jó és alázatos szolga, tanítvány, hogy a kiszabott feladatokat hogyan, teljesíted. De az is lehet, hogy épp csak finom együttlétre vágyom.
Hogy milyenek leszünk, az alapvetően attól függ mit hozunk ki egymásból, mennyire érezzük egymást, s csengenek egybe vágyaink, így lehetsz SUB, switch, bizonytalan, akár domináns is.. a lényeg hogy megtaláljuk a kölcsönösséget és összhangot, hogy azt hozzuk ki egymásból mire vágyunk.

A palettám széles, ám hogy milyen, azt csak az arra érdemesek tudhatják meg pontosan, de kérdezni szabad.

Magamról pár szóban, bár úgy sem e sorokból fogsz megismerni. Önmagamra és a környezetemre igényes vagyok, ennek megfelelően sportolok, s ápolom elmém is, s választom meg partnerem is az élet minden területén. Fontosnak tartom a kommunikációt, beszélgetést, s az illemet is, ez utóbbit különösen. Ennek megfelelően írok bárkinek és várom el válaszod..

Gyakorlatias Dom lévén a mielőbbi találkozást pártolom, hisz ez az a hely ahol minden lepel lehullhat, s semmiért nem kell pironkodni, s mert nem levelező partnert keresek.
Írj ha tényleg komolyan gondolod, ha kész vagy arra hogy elfogadod az irányításom, hogy azt teszek veled mit jónak látok, mit megérdemelsz, de azt mindketten élvezni fogjuk. Lehetsz tapasztalt vagy teljesen kezdő, egymásnak úgy is újak leszünk.

Írj bátran….

SevereLustDom

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 18- Jahre
Höhe: 160-175 cm
Gewicht: -65 kg

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Deutsch, Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

24/7

Regt an

Anal-Sex (geben), Anale spiele, Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Breast Torture, Chinesische Bälle, Demütigung, Deres, Dildos, dirty Talk, Einschließung, Fisting, Fütterung, Gummi, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Keuschheitsgürtel, Latex, Leder, Masken, Masochismus, Massage, Masturbation, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pens, Piercing, Pinzette, Pisse, Public Sex, Rollenspiele, Sadismus, Schmerz, Stichelei, Strümpfe, Tracht Prügel, Vibratoren, Werkzeuge