Saven - Switch Männlich

Alle BDSM Partner » Switche » Saven - Switch Männlich
Saven
32 Jahre alt, Switch Männlich, 176 cm, 80 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest
Letzter Login: 59 Minuten zuvor
Mitglied seit: 2016. 02. 11.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Nem gondolom, hogy különleges lennék. Igyekszem helyt állni ebben világban, ami néha furcsa, néha izgalmas, de valamitől mindig érdekes. Nehezen tudnám megmondani, milyen vagyok valójában, mert olyan emberekkel veszem magam körül, akik olyan gondolkodásúak, mint én. Szóval lehet, hogy a világ többi része sokkal unalmasabb vagy sokkal aktívabb. Hogy hozzád képest milyen vagyok, azt jobb, ha te döntöd el.
Az életem része az a fajta szexualitás, ami BDSMnek elnevezve vált hasonló beállítottságú emberek gyűjtőhelyének fókuszpontjává. Ebben pedig főleg az irányító, alkotó szerepkörben mozgok ügyesebben. Az áll jobban. Persze a világ nem csak ebből áll. Ahogy a dominancia is inkább szól az érzelmi biztonságról, mint a pofonokról. Mindig van mit tanulni, van hová fejlődni, de most olyan szakaszához értem az életemnek, amikor ezt olyan egy nővel szeretném megosztani, akivel az életem más részét is meg tudom.
Nem sértődöm meg, ha nem vagyok az eseted, kérlek, te se tedd, ha fordítva így lenne. Csak szeretnék valakit, aki... talán pont olyan, mint te. Ha rám mosolyogsz, biztosan visszamosolygok, elsőre ennyit tudok ígérni. De ennél sokkal többre is képes vagyok, ha mindketten akarjuk.
Komoly szándékkal komoly szándékú lányra akarok rátalálni, nem egy alkalmi kapcsolatra. Egy alárendelhető alaptónusú, ideális switch nőre.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 20-39 Jahre
Gewicht: -65 kg

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Dating, Fitness, Gesellschaft, Kino, Kochen, Lesen, Museum, Musik, Restaurant, Schwimmbad, Theater, Tiere, Wissenschaft

Filme

Animation, Drama, Fantasie, film-noir, historisch, Informativ, Kriegsfilm, Krimi, Märchen, Serie, Sex / Porno, Thriller

Bücher

Erotisch, Gastronomie, Kunst, Roman, Romane, wissenschaftlich