Satine - Fetischist TV oder TS

Alle BDSM Partner » Fetischisten » Satine - Fetischist TV oder TS
Satine
33 Jahre alt, Fetischist TV oder TS, 180 cm, 70 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest
Letzter Login: 2016. 10. 09.
Mitglied seit: 2014. 08. 31.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Szia Látogató!

Kérlek olvasd végig ezt a rövid bemutatkozást; első körben megkönnyíti a dolgodat, dolgomat.

Nemrég találtam ezt az oldalt és látam, hogy fetisiszatként is lehet regisztrálni. Ez fontos, mert mióta az eszemet tudom vonzanak a fényes anyagú ruhák. Természetesen nem mindegy, hogy milyen. Az én fétisem a szatén. Leginkább a fekete szatén, de ez itt és most mellékes. Az viszont nem mellékes, hogy kizárólag a női szatén ruhák. A férfi szatén dolgokat kifejezetten taszítónak találom.
Elsősorban nekem a nadrágok, blézerek, blúzok a gyengéim, de természetesen a ruhák, szoknyák sem hagynak hidegen. Mindezt értelemszerűen a megfelelő fehérneművel :).

Magamról:
180 cm magas, 70 kg vagyok, hajam fekete, szemem kék.
A szabadidőmben szeretek kirándulni, biciklizni, elmenni felfedezni, bulizni, vadkempingezni. Nyitott vagyok a spirituális dolgokra és a filozófiára, vallástörténetre, az elsőt magam is gyakorlom már jó régóta.
Olyan embert keresek, aki ezekben a dolgokban is partner tud lenni. Foglalkozott már magával, tudja mit akar, mit tud és mit vár. Lehet vele sokat és értelmeset beszélgetni, mert nem csak a fétisről és a szexről szól az életem.
Elsősorban hölgyet, TV-t, TS-t keresek akit szintén beindít a szatén. Én teljesen szőrtelen vagyok, ezt a másiktól is elvárom.

A feltöltött képeimen én vagyok. Félreértés elkerülése végett, azt tudni kell, hogy a sminket sminkes csinálta, a kép pedig retusált.
Fentebb említettem, hogy ez nálam régi dolog, ennek megfelelően szép nagy ruhatárral ( kelléktárral, ha úgy tetszik :) ) rendelkezem.
Mivel én is tettem fel képet, ezért olyanokkal, akik ezt nem teszik, vagy valami netes képet használnak nem foglalkozom. Ezért én kérek elnézést már előre is.

Köszönöm, hogy elolvastál!

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, dominant TV oder TS, Fetischist Weiblich, Fetischist TV oder TS, Unsicher Weiblich, Unsicher TV oder TS, Switch Weiblich, Switch TV oder TS

Alter: 28-40 Jahre

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Anal-Sex (empfangen), Anale spiele, Atemkontrolle, Cross-Dressing, Filmen, Fotografie, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Strümpfe, Transvestivismus, Unterwäsche

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Bummeln, Dating, Gartenarbeit, Gesellschaft, Internet, Kino, Kochen, Konzerte, Lesen, Museum, Spiel, Wissenschaft

Musik

Heavy Metal, Klassik, Punk, Rock, Rock'n'Roll

Filme

Drama, historisch, Horror, Informativ, Kriegsfilm, Krimi

Bücher

Esoterisch, Geschichte, Religion, Roman, wissenschaftlich