Salvius - Submissiv Männlich

Alle BDSM Partner » Diener, Sklaven » Salvius - Submissiv Männlich
Salvius
30 Jahre alt, Submissiv Männlich, 185 cm, 75 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Buda
Letzter Login: 12 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2016. 05. 05.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (2 Bewertung)
Jelenleg nem keresek. Nagyon kivételes esetben, nagyon kivételes lánnyal kivételt tehetek, amennyiben nem irtózol a gyerekvállalás gondolatától és egy életre keresel.
Jelenleg foglalt vagyok, és boldog! Szeretőt, kalandot, "kapcsolatot" nem keresek. Köszönöm. (Tudom a fent leírtak kicsit ütik egymást.)
Jelenleg értelmes emberekkel folytatnék értelmes társalgást. Esetleg tapasztalat csere és technikák kivesézése is érdekel. Nem fantázia szintjén.. tehát csak BDSM-et való életben gyakorló emberekkel. Későbbiekben előfordulhat, hogy párokkal közös kellemes időtöltésben benne lennénk. (Párom és én)

-

Üdvözöllek az adatlapomon!

Örülök, hogy betévedtél erre a profilra, lehet, hogy pont benned fogom megtalálni azt a személyt akire már régóta vágyom.

Mint oly sokan már én is jártam itt, de ez most nem is fontos. Amiért visszatértem, hogy megtaláljam azt az ízig vérig határozott nőt akivel kölcsönösen élvezhetnénk egymás társaságát legalább hosszú távon, vagy akár egy életen át.

Jómagam a mindennapokban határozott vagyok, a saját elképzelésem és szabályaim szerint élek.. nem követem a divatot és főleg nem nézek TV-t. :)

Szeretem és tisztelem a nőket, főleg a határozott, kérlelhetetlen, szigorú nőket. Szeretem ha használnak és kihasználnak szexuálisan, ha idomítanak, kínoznak. Úgy gondolom, hogy azért van a férfiaknak farkuk és golyóik elsődlegesen, hogy a nők könnyen tudják büntetni, idomítani, motiválni a férfiakat. Örömet okoz, ha szolgálhatok egy határozott nőt. Feltett szándékom, hogy megtaláljam azt a hölgyet, akinek örömöt okozna ha én szolgálnám, és örömöm lelném benne, hogy Őt szolgálhatom.

Ezt kétféleképpen tudom elképzelni, persze ezek a szabályok nincsenek kőbe vésve.

1. Párkapcsolat.: 22-35 év közötti hölgy. A külvilág számára átlagos kapcsolatnak tűnő, ám a felszín alatt szenvedélyes és harmonikus úrnő- szolga viszony szerint működő kapcsolat. A vágyak megbeszélésre kerülnek, a szabályokat közösen lefektetjük, szükség szerint átdolgozzuk. Ez a fajta kapcsolat csak őszinteségre és tiszteletre épülhet..

2. Szigorú Úrnő- Szolga viszony.: 22-55 év közötti hölgy. Lehetőség szerint idősebb hölgynek jobban örülnék, aki tapasztalt és szigorú Úrnő. Idomít, használ és kihasznál, kínoz tetszése szerint. Szex nincs, maximum a nyelvemre korlátozódik. Ezzel szemben van nyakörv és erényöv 7/24-ben. Heti minimum 2, de esetleg 3 nap is rendelkezésére tudnék állni. Házimunka, masszázs.. stb. Az elképzelések megbeszélésre kerülnek, és onnantól mind a két fél tartja magát hozzá.

Minden egyéb vágy és kérdés megbeszélés útján lefixálható és kialakítható.

Továbbá bárkivel szívesen kommunikálok bármilyen témáról.

Szimpátia vagy közös érdeklődés esetén preferálnám a minél hamarabbi találkozót, ezzel mind a ketten sok időt és felesleges köröket tudunk megspórolni.

Fontos! Normális hölgyet keresek! Ápolt, intelligens, őszinte. Súly, kor.. stb. másodlagos. Személyiség és a közös frekvencia megtalálása az elsődleges számomra. Aki már annyit tapasztalt az útja során, hogy tudja és értékeli azokat a dolgokat amik igazán számítanak.

További szép napot!

Salvius


ui: Nem keresek bárkit és nem mindenáron! Ha nem kapsz választ, fogadd el, biztos oka van! :))

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Fetischist Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 22-55 Jahre
Höhe: 150-220 cm
Gewicht: 45-85 kg

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Gemeinsame Programme, Freizeit / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt nicht an, aber wir können

Blut, Einguss, Feuer, Fisting, Fütterung, Haareziehen, Jeans, Kitzeln, Menstruation, Messer, Nadel, Oral Sex (geben), Piercing, Public Sex, Schmutz, Transvestivismus, Windeln

Regt an

24/7, Anale spiele, Arsch lecken, Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, Breast Torture, CBT, Chinesische Bälle, Cross-Dressing, Demütigung, Deres, Dildos, dirty Talk, Doktor Fetisch, Einschließung, Electro Sex, Filmen, Folienverpackung, Fotografie, Fußfetisch, Gangbang, Gummi, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Keuschheitsgürtel, Kreuz, Latex, Leder, Masken, Masochismus, Massage, Masturbation, Melken, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral-Sex (geben), Peitsche, Pens, Pinzette, Pisse, Prostata Massage, rasieren, Rollenspiele, Sadismus, Schmerz, Schuh Fetisch, Stichelei, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vakuum, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Basteln, Computer, Fitness, Gesellschaft, Internet, Kino, Kochen, Lesen, Museum, Reinigung, Restaurant, Schwimmbad, Segeln, Theater, Tiere

Musik

Blues, Gote, Heavy Metal, Jazz, Klassik, Musical, Pop, Rhythm'n'Blues, Rock, Rock'n'Roll, Techno

Filme

Aktion, Animation, Drama, Familie, Fantasie, historisch, Informativ, Komödie, Kriegsfilm, Krimi, Romantik, Science-Fiction, Sex / Porno, Western

Bücher

Erotisch, Gastronomie, Geschichte, Gesundheit, Kunst, Reise, Religion, Roman, Wirtschaft / Business, wissenschaftlich