Rimjob - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » Rimjob - dominant Männlich
Rimjob
47 Jahre alt, dominant Männlich, 184 cm, 90 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest
Letzter Login: 3 Tage zuvor
Mitglied seit: 2016. 01. 03.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Üdvözlet mindenkinek!

Bp-i középvezetőként, intelligens, művelt, csinos, nőies és mindenképp perverz partnerem keresem.
Inkább a perverzió érdekel és a DS mintsem az SM, de persze jóval inkább vagyok domináns, mintsem valami más. Mondom jóval, vagyis semmilyen alárendelt szerep nem a vágyam tárgya és kizárólag női partnerben gondolkodom. Teljesen hetero vagyok és állandó, partnert/társat keresnék így az alkalmi dolgok szintén nem érdekelnek. Mint a nickemből kiderül főleg az anális dolgok melyek a fétisemet jellemzik, de ezt nem itt szeretném kifejteni ha nem lenne gond:-) Idősebb érettebb partner személyében reménykedem, de semmi sem kizárt.
Minden bizonnyal aki elolvasta ezt a pár sort, azt fogalmazhatja meg, hogy racionális, sablonos és nem valami érdekes "fickó" írhatta. Nos, valóban nem volt kedvem itt színezni és cizellálni, egyrészt mert a nagy többség nem az akinek mondja magát, illetve az a kategória akit én keresek, az elvétve képviselteti magát bármilyen netes oldalon is...
De hogy némi támpontot adjak... nem akarok senkit beskatulyázni, sem felvett vagy divatos irányzatokat követni, egyszerűen egy normális nőt keresek aki perverz. Nem akarom sem véresre verni, sem megosztani, sem kikötni mint egy lovat, sima egyszerű nyitott, farok és análmániás, perverz partnert keresek.

Update! A minap gondoltam egyet és gyorsba írtam 8-10 levelet, mind-mind másnak, csak úgy kíváncsiságból. Semmi extra, csak érdeklődtem a hogyléte felől, megdicsértem az adatlapját, fotóját ilyesmi. Az eredmény, hogy ebből a 8-10 levélből egyetlen egyre válaszoltak!!! Nem vicc, még arra sem vette némelyik a fáradtságot, hogy az adatlapom megnézze... rá se tekintett, az se érdekelte ki írt. Pedig volt köztük vip előfizetéses kb, fele arányban. Én azt gondolom hogy ennél szánalmasabb oldal nem sok létezik eme tájékon és minden bizonnyal egy kezemen megtudom számolni, hogy hány valós nő is van itt egyáltalán.
Döbbenet!

Sok sikert Mindenkinek!

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich

Alter: 40- Jahre
Höhe: 160- cm
Gewicht: 60- kg

Ziel der Partnersuche

Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Augenverbund, Breast Torture, dirty Talk, Einguss, Haareziehen, Hallsband, Kerzenspiele, Masochismus, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Pisse, rasieren, Rollenspiele, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Gesellschaft, Internet, Kino, Restaurant, Schwimmbad, Theater