Regulus1987 - Submissiv Männlich

Alle BDSM Partner » Diener, Sklaven » Regulus1987 - Submissiv Männlich
Regulus1987
29 Jahre alt, Submissiv Männlich, 170 cm, 70 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest
Letzter Login: 2016. 11. 14.
Mitglied seit: 2016. 09. 23.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Üdvözletem, tisztelt látogató!

A valódi életben egy roppant céltudatos, lojális, sikeres, intelligens és határozott ember vagyok. Talán pont ezért alakult úgy, hogy a (heteroszexuális) szexuális vágyaim kielégületlenek maradtak alárendeltségben, és erre a szubmisszív, alázatos, irányított és szolgaságbeli szerepre vagyok kiéhezve, szomjúhozva. Intellektuális túlfűtottségem egyszerűen befagy és darabokra törik, ha egy vonzó, uralkodó nő vet reám egy olyan intim pillantást, amiben tükröződik az, hogy el akar nyomni és meg akar alázni a büszkeségemben. Remegő kezekkel, össszeszorult torokkal és liftező gyomorral feszül bennem a kéj, akárcsak egy lövésre aljzott harci íj, ha tekintetem egy merész és vad tűsarkú cipővel szembesül egy bombázó hölgy csodálatos lábán, amint rebellisen jár-kel benne.

Sajnos egyelőre a fantázia birodalmában élhettem eddig ki ezen szexuális vágyaim, hiszen túl gyáva vagyok ahhoz, hogy tettekkel hívjam életre a szubmisszív, mazochista mivoltom. Ez a magamba fojtás odáig fajult, hogy már nincs erekcióm a normálisnak tituált szexuális helyzetektől, perverz és aberrált képzeleteket kell magamba vizionálni hozzá, hogy péniszembe vér, oxitocin és tesztoszteron tóduljon. És itt határoztam el, hogy eddig és ne tovább: az SM-Pixie oldalon keresek valakit, akivel kölcsönösen segíthetünk egymás különleges, buja ézelmein és vágyain.

Kissé esetlennek és szerencsétlennek tűnhet ez a bemutatkozó szöveg, azt viszont tényleg garantálni tudom, hogy élőben végtelenül alázatos, tisztelettudó és odaadó szolga vagy éppen társ leszek. Ezt a szituációt már számtalanszor lejátszottam magamban: ha meglelem az engem meggyötörni akaró, bűbájos hölgyet, akkor nincsenek utána már gátlások! Végre a lábtörlője lehetek utána az én "Úrnőmnek":)!

Hogy mire vágyom? Kaotikus katarzis... áhított kín... édes gyötrelem...

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Fetischist Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 18-50 Jahre

Ziel der Partnersuche

Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Spanisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt nicht an, aber wir können

Bisse, Fotografie, Hallsband, Peitsche, Schmerz

Regt an

Bondage, Demütigung, Einschließung, Fußfetisch, Hoher absatz, Kaloda, Keuschheitsgürtel, Ohrpfeilgen, Schuh Fetisch

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Fußball, Lesen, Wissenschaft

Musik

Heavy Metal, Rock, Rock'n'Roll

Filme

Drama, Informativ, Komödie

Bücher

Geschichte, Gesundheit, wissenschaftlich