RedAero - Fetischist Männlich

Alle BDSM Partner » Fetischisten » RedAero - Fetischist Männlich
RedAero
26 Jahre alt, Fetischist Männlich, 185 cm, 76 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, BP
Letzter Login: 2015. 10. 18.
Mitglied seit: 2014. 01. 23.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Szia!

Nem vagyok egészen otthon az ilyen oldalakon úgyhogy nem igazán tudom hogy ide mit kéne írnom, de megpróbálom. 23 éves Budapesti egyetemista vagyok, limitált tapasztalattal de határozott érdeklődéssel a fétis világa felé, és szeretnék megismerkedni valakivel akivel kitapasztalhatnám ezirányú érdeklődésemet.

Elsősorban a latex ami érdekel és a fantáziámat mozgatja, de ahogy ez szokott lenni az ezirányú érdeklődésem felkeltett kiváncsiságot majdnem mindeféle dolog iránt ebben a világban. Inkább szubmisszívnek tartom magam, de ez még nem akadályozott meg abban hogy néha domináns szerepet játsszak, de a szubmisszív oldalt mindenképp jobban élvezem.

Ami elsősorban érdekelne itt, ezen az oldalon az egy rendes párkapcsolat létrehozása lenne, tehát kötetlen kapcsolatot keresőket sajnos el kell keserítsem. Számomra a BDSM világa elsősorban a bizalomról szól, és megbízni leginkább egy olyan emberben tudok akit jól ismerek, nem tartogat kellemetlen meglepetéseket.

Magamról: leginkább kiváncsi és mindenekfelett őszinte embernek tartom magam. Legtöbb szabadidőmet kiváncsiságom kielégítésével szeretem tölteni, olvasok, filmet nézek, stb., péntek-szombati estéket pedig néhány baráttal és haverral egy-egy jó kocsmában vagy pubban töltöm.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 18-26 Jahre
Gewicht: -65 kg

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Beziehung

Gesprochene sprachen

Deutsch, Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

CBT, Chinesische Bälle, Demütigung

Regt nicht an, aber wir können

Bestrafung, Bisse, dirty Talk, Doktor Fetisch, Filmen, Folienverpackung, Fotografie, Haareziehen, Jeans, Kaloda, Kreuz, Masochismus, Ohrpfeilgen, Pisse, rasieren, Sadismus, Stichelei, Unterwäsche

Regt an

Anal-Sex (empfangen), Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Atemkontrolle, Augenverbund, Bondage, Breast Torture, Deres, Dildos, Einguss, Einschließung, Electro Sex, Fisting, Fußfetisch, Gummi, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Kerzenspiele, Ketten, Latex, Leder, Masken, Massage, Masturbation, Melken, Nippel, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pens, Pinzette, Prostata Massage, Rollenspiele, Schmerz, Schuh Fetisch, Strümpfe, Tracht Prügel, Vakuum, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Billard, Computer, Fernsehen, Internet, Kochen, Lesen, Spiel, Wintersport, Wissenschaft

Musik

Blues, Folk, Funky, Heavy Metal, Hip-Hop, Jazz, Punk, Rap, Reggae, Rhythm'n'Blues, Rock, Rock'n'Roll, ska, Soul

Filme

Abenteuer, Animation, historisch, Informativ, Komödie, Kriegsfilm, Krimi, Märchen, Thriller

Bücher

Gastronomie, Geschichte, wissenschaftlich