Ponytail - Switch Männlich

Alle BDSM Partner » Switche » Ponytail - Switch Männlich
Ponytail
29 Jahre alt, Switch Männlich, 183 cm, 82 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Buda
Letzter Login: 2 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2010. 07. 29.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Némi újítás:
Keresések in progress:
- Domináns vagy switch nő vagy csinos CD
- Szubmisszív és/vagy mazo nő, főleg analplayhez, S/M hez

-
Hosszú szőkésbarna hajam, izmos testalkatom van.
Szeretem a zenét, a fémet, bőrt, fényes anyagokat, fát, meg még sok sok mindent. Gyűjtöm a sci-fiket (mostanság SW gyűlik sok), szeretek kirándulni, koncertekre járni, bulizni, meg már egy kis ideje zenélni.
Egy ideje jártas műkedvelő vagyok a BDSM világában, sokat tanultam a netről, de még sokkal többet a tapasztalás útjain. Sok ismerős, kedvesek és kedvesebbek. Vannak akik csak fel-fel tűnnek néha a magyar világban és akkor nagyon örülök nekik. Sokat lehet tanulni másoktól, másokról és persze magadról is. Mégis a legtöbbet a párommal tanultuk közösen.
Szeretek bdsm találkozókra/munchokra járni, ez itt nem a pixies partyikat jelenti, hanem kisebb családiasabb iszogatásokat. Fetlifeon szoktak szerveződni könnyű beszélgetős estek, azokra szívesen járunk, amikor csak vannak. (általában szombaton)
Mindkét oldalt próbáltam már, és egyik sem áll távol tőlem, bár többnyire én szeretek irányítani.
Heteroflexibilis vagyok, bár még mindig keresek valami kis cuki femboyt. Párom már levetkőzte a gátlásait és élvezi a saját nemének minden gyönyörét, ha adódik rá alkalma.


Játszó és/vagy beszélgető partnereket, ismeretségeket keresek/ keresünk, olyan embereket akikkel nyugodtan beszélgethetünk a BDSM ről, de persze úgy hogy ne csak ez legyen az egyetlen dolog amiről csevegni tudnánk.

A barátnőmmel sok mindent kipróbáltunk már, persze a sok relatív fogalom, hiszen még alig kóstoltam bele, de még akarok, és egyre csak többet, és mást és újat.

Szeretek mindenféle eszközt, pálca, korbács, kötelek, szájpeckek, csipeszek etc.
Gyakran barkácsolok ilyen eszközöket, mert móka, csak kevés az időm, és ezért állandóan keveslem, amit alkotok vagy alkothatnék.

Izgatnak a popsik, a kötelek, a fenekelés, az anális szex és persze a másik oldalról a CBT, a farokverés, a STRAP ON, a lábnyalogatás, izgatnak a kötözések. Mindez persze a teljesség igénye nélkül.

NEM szeretem, a vért, a pisit, kakit, a vagdosást.

Partnert, játszótársakat keresünk, inkább hosszú távra, mint 1-2 alkalomra. Bár, lévén, hogy mindketten poliamor életmódot élünk a hosszútávú többpartnerűség is benne van a pakliban.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, dominant TV oder TS, Fetischist TV oder TS, Submissiv Weiblich, Submissiv TV oder TS, Unsicher Weiblich, Unsicher TV oder TS, Switch Weiblich, Switch TV oder TS

Paare
dominant Weiblich - dominant Weiblich, Submissiv Weiblich - dominant Weiblich, Submissiv Weiblich - Submissiv Weiblich, Submissiv Weiblich - Unsicher Weiblich, Submissiv Weiblich - Switch Weiblich, Submissiv Weiblich - Switch Männlich, Unsicher Weiblich - Unsicher Weiblich, Switch Weiblich - dominant Weiblich, Switch Weiblich - Switch Weiblich, Switch Weiblich - Switch Männlich, Switch Männlich - dominant Weiblich, Switch Männlich - Unsicher Weiblich

Alter: 18-32 Jahre
Höhe: 145-180 cm
Gewicht: 45-75 kg

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Virtuelle Beziehung / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Fisting, Folienverpackung

Regt nicht an, aber wir können

Chinesische Bälle, Demütigung, Deres, Filmen, Kitzeln, Massage, Public Sex, rasieren

Regt an

Anal-Sex (empfangen), Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, Breast Torture, CBT, Cross-Dressing, Dildos, dirty Talk, Einguss, Electro Sex, Fotografie, Fußfetisch, Gummi, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Keuschheitsgürtel, Kreuz, Latex, Leder, Masochismus, Masturbation, Melken, Messer, Nadel, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Prostata Massage, Rollenspiele, Sadismus, Schmerz, Schuh Fetisch, Stichelei, Strümpfe, Tracht Prügel, Transvestivismus, Unterwäsche, Vakuum, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Basteln, Bummeln, Computer, Dating, Gesellschaft, Internet, Kino, Konzerte, Lesen, Museum, Musik, Tiere

Musik

elektronisch, Folk, Heavy Metal, Jazz, Klassik, Latein, Rock, ska

Filme

Aktion, Animation, historisch, Science-Fiction, Serie, Sex / Porno

Bücher

Erotisch, Geschichte, Poems, Roman, Romane, Zeitschriften / Magazine