Pompeii - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » Pompeii - dominant Männlich
Pompeii
30 Jahre alt, dominant Männlich, 195 cm, 91 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 2016. 06. 11.
Mitglied seit: 2013. 04. 26.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Olyan pasi vagyok, aki szereti kézben tartani az életét, aki kész szembe menni az árral. Igyekszem minden napomba beletenni a maximumot és le is aratom ennek gyümölcsét. Felelős vagyok az életemért, intenzíven élek és öntörvényűen. Ez nem jelenti, hogy ész nélkül, adott esetben az az 'öntörvény' szigorú.

Fontosnak tartom az őszinteséget és nem félek kilógni a sorból. Tudatosan élek. Megélem az érzéseimet, a fájókat is. Kész vagyok bemenni a sötétbe, belenézni a tükörbe. A bátor nem az, aki soha nem fél. Az őrült. A bátor ember meghitt viszonyban van saját félelmeivel.

Feketemágus vagyok, ezt jobb, ha most tudod. Ha átlépsz a kapun, a következmények kiszámíthatatlanok. Nagy szerelmem a lélektan. Szeretem érteni magamat és érteni a másikat. A kapcsolatokban a nyíltságra, egyenességre törekszem. Ahol két személy felfedheti magát. A kölcsönös tisztelet elengedhetetlen, nekem csak így működik.

Szeretem, ha egy nőben van egy kis feszesség, egy kis fegyelem. A BDSM számomra kontroll. Minden más csak eszköz. Szeretem, ha egy nő igényes, vannak elvárásai önmagával és a partnerével szemben is.

Ha a falu bikáját keresed, nem én vagyok. De a Marlboro cowboya sem. Érzékiség, kiélezett, felforgató, strukturált játék. Haláltánc, katarzis és önkívület.

Kedves férfitársak! Mély szomorúsággal tájékoztatlak Titeket, hogy hetero vagyok. :(

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Gesprochene sprachen

Deutsch, Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Augenverbund, Bestrafung, Bondage, Demütigung, Einschließung, Fütterung, Hallsband, Herrschaft, Keuschheitsgürtel, Masken, Nippel, Rollenspiele, Tracht Prügel

Interesse Bei anderen gebieten

Musik

Alternativ, Blues, Heavy Metal, Jazz, Rock, Rock'n'Roll

Bücher

Alben, Erotisch, Kunst, Reise, Religion, Roman, Romane, Wirtschaft / Business, wissenschaftlich