Pofonimado - Switch Männlich

Alle BDSM Partner » Switche » Pofonimado - Switch Männlich
Pofonimado
45 Jahre alt, Switch Männlich, 192 cm, 90 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 16 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2014. 11. 30.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Drága Hölgyeim! Gyertek pofozkodni!

Feszültség levezető vagy szenvedélyes, vagy erotikus pofozkodásra várom a hölgyeket. Ha engem pofozol, akkor igazi nőnek fogod érezni magad. És garantáltan felszabadultan, jó hangulatban fogsz távozni.
Ajánlataim:

Ha kipróbálnád. Ha még nem, vagy nem sokat pofozkodtál, vagy itgatja a fantáziád, de még nem éreztél rá az igazi ízére. Gyere hozzám. Bevezetlek a pofozkodás világába. Nőnek fogod érezni magad, aki csodás kezeivel varázslatot művel.

Ha már gyakorlott vagy. Már sokat pofozkodtál? Akkor gyere és próbáld ki, hogy mennyit bírsz! Mennyit bír a tenyered? Éld át a szenvedélyes pofozkodás varázslatos világát.

Profi pofozkodó vagy? Gyere és döntsd meg a rekordodat! Te profi vagy, tehát profira van szükséged. Nincsenek határok, nincs megállás. Pofozz ahogy és amennyit csak bírsz.

Továbbá:

Feszültség levezetés:
Várlak szerettel ha szeretnél megismerni egy remek feszültség levezető technikát. Pofozd ki magadból a feszültséget. Nyugodtan képzeld magad elé aki az idegeidre megy és pofozd fel. Érezni fogod, hogy amikor hatalmasakat csattan a tenyered az arcomon, egyre jobban érzed magad.

Erotikus:
Álmodtál már arról, hogy egy szenvedélyes férfi kényeztet és te jutalmul felpofozod? Kézcsókra nyújtod a kezed, a kézcsók közben már csattan is a másik tenyered az arcán? Hogy azután unottan odanyújtsd a lábad csókokra? Beletúrnál a hajamba, hogy kézre álljon egy hatalmas felpofozáshoz?

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Fetischist Weiblich, Switch Weiblich

Ziel der Partnersuche

gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Fußfetisch, Ohrpfeilgen, Rollenspiele, Strümpfe