Pofon_Slappy - Switch Männlich

Alle BDSM Partner » Switche » Pofon_Slappy - Switch Männlich
Pofon_Slappy
46 Jahre alt, Switch Männlich, 170 cm, 70 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, BUDAPEST
Letzter Login: 2016. 06. 29.
Mitglied seit: 2016. 01. 24.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
========================
SZEXUÁLIS BEÁLLÍTOTTSÁGOMRÓL
switch vagyok, erős lábfétissel
==========

DOMKÉNT

A Dom oldalamból kellő befektetéssel sokkal több kihozható. Ezt a képességemet nem ismerheti meg akárki, - a legtöbben nem is sejtik rólam - de aki igen, azzal ez nem ilyen laza játék. Ehhez bizalmasabb kapcsolat kell, mert az ezzel járó atyai gondoskodás felelősségét nagyon-nagyon komolyan veszem. De ha az megvan, abból bármi kisülhet, nyitott vagyok és fantáziám határtalan.
Én még a régimódi fajta Dom vagyok, aki még nem ezeken a gagyi műanyag szexshopos vackokon nőtt fel. Igazi bilincsem van, de nyilván nem hordom mindig magammal, ahogy a nádpálcámat sem, de szeretek spontán megoldani dolgokat. Ha sziklamászó rutinból tudja az ember megkötni, egy kendő vagy sál is megteszi bilincs helyett. A nadrágszíjam mindig rajtam van. Egy jobb fakanál minden háztartásban adódik. Egy forró villanykörte mindenhol akad. Az ember csak körülnéz, kicsit kreatívan használ dolgokat.
A szexuális alázásban mint mindenben, a játékosságot kedvelem.

==============

SUBKÉNT

A sub oldalamat frissen megismert hölgy is könnyedén kihozhatja belőlem. Pontosabban: van az a fajta nő, akinek elég csak a szemembe néznie, és már térdelek is.
A sub oldalam azonnal aktiválható, többnyire az tűnik az erősebbnek első ránézésre, vagyis sokkal nyilvánvalóbb. Simán el tudom képzelni hogy pld összeismerkedünk egy strandon, kb csak a keresztnevedet tudom, de már a talpadat masszírozom, és a végén játékból, huncutságból kapsz egy puszit is a lábadra. (Abból ugye egyből sejtenéd?)

A lábfétisem miatt tulajdonképpen mindent ide írhatnék, amit lábbal csinálni lehet. Ezek már önmagukban is mindig nyerők. Rugás-taposás; szőnyegnek meg lábkényelmi tárgyaknak használat; lábimádat minden formában és szerephelyzetben, stb. Talpnak akkor sem tudok ellenállni, ha nem kapok rá parancsot, sőt, dominának se kell lenni, - elég felpolcolni a meztelen lábad az asztalra, és "szórakozottan" megfeledkezni rólam, hogy becserkésszem, és elkezdjem kényeztetni...
Én az a fajta fétisiszta vagyok aki tényleg imádat tárgyává teszi a lábfejet, és nem lenne képes megszentségteleníteni, bemocskolni holmi saját használatra.

(A nickem elég beszédes, nem?) Verekedni nagyon is lehet, de az eszközök ebben is kissé lehangolnak. Eltávolítanak a másiktól. A közvetlen fizikai érintkezés a kézzel, a lábbal, a bünti miatt is, - az nagyon jó. Pofonok tehát jöhetnek, hálával fogadom. A meztelen lábbal büntizés, azaz rúgások, taposás, még jobban beindítanak.
Ha már testközelség, a popsi is kiváló. Lehet mindenféle célokból rám ülni, különösen az arcomra (főleg egy kis közelharc bunyó során "legyőzésem" ékes lezárásaképpen).

Gesprochene sprachen

Deutsch, Englisch, Italienisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Deres, Kaloda, Ketten, Kitzeln, Kreuz, Pinzette, Pisse, Schuh Fetisch, Stichelei

Regt nicht an, aber wir können

Kerzenspiele, Peitsche, Schmerz

Regt an

Arsch lecken, Bisse, Demütigung, Fußfetisch, Hallsband, Herrschaft, Massage, Ohrpfeilgen, Tracht Prügel