Picur07 - Submissiv Weiblich

Alle BDSM Partner » Sklavinnen, Dienerinnen » Picur07 - Submissiv Weiblich
Picur07
45 Jahre alt, Submissiv Weiblich, 160 cm, 64 kg
Wohnort: Ungarn, Bács-Kiskun, Baja
Letzter Login: 18 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2012. 03. 04.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (7 Bewertung)
Nem keresek, max. beszélgetni vagyok fent az oldalon ez kérem tartsátok tiszteletben! A mai napon 2016.08.04-én férjhez mentem ahhoz aki nekem a mindent jelenti. Köszönöm Uram neked, hogy ezt te megadtad nekem. És igen az Uram, a férjem, a társam Sadom ha valakinek ez nem lenne egyértelmű! :-D

Szeretném megtalálni Uramat aki megtanítana az engedelmességre.Szeretnék Uram engedelmes szolgája lenni az Ő örömére és legnagyobb megelégedettségére.Teljesen kezdő vagyok ezen a területen de tanulékony vagyok.
De most komolyan kérdem Baján nincs egy igazi Dom?
És a válasz: Van Dom Baján!

Megtalált és ezzel minden eldőlt. Nem keresek tovább.
Köszönöm neki, hogy lehetek!
2016.05.01:
Azt hiszem megértett egy kis kiegészítéssel az oldalam. Aki veszi a fáradtságot, hogy elolvassa annak köszönöm, aki nem azt nem tudom sokkal többnek tekinteni mint egy pufogó viperának. :-)
Sok minden olvasható rólam és a páromról itt ezen az oldalon. Tagadhatatlan, hogy itt ismerkedtünk meg. Ez lehet motiváló is egyesek számára sajnos nagyon sokak számára akik évek óta keresgélnek ez inkább visszataszító. Hogy ez miért van? Mert nem nézünk magunkba. Ahhoz, hogy megtaláljuk azt aki életünk társa tud lenni magunkkal kell tisztába lenni. Ehhez bizony nagyon sok idő kell és nagy önismeret. Nagyon nagy nyitottság és legfőképp bizalom a másik ember irányába. Azt érzem, hogy tudatosan vannak itt emberek akik ezt olyan zsigeri szinten elutasítják, hogy arra nincsenek szavak. Csak is sajnálni szánni tudom őket érte.
Ha valamit kedves olvasó nem értesz kérlek nyugodtan kérdezd meg tőlem személyesen vagy a páromtól. Ígérem nem fogjuk leharapni a fejed. Sőt őszintén válaszolunk is rá. Elegem van a sárdobálásból, hogy mi nem vagyunk igazi pár. Dehogynem együtt élünk az év minden napján, a hónap minden napján, a hét minden napján a nap minden órájában, minden óra minden percében. Még akkor is ha effektív nem vagyunk együtt mert uram bocsáss dolgozunk. Ja mert hogy mi azt is szoktunk, de ettől még egymásért teszünk mindent azért, hogy nekünk jobb legyen.
Nem fogok senkit visszajelölni ha nem hajlandó elmagyarázni miért is akar velem ismeretséget kötni, főleg mivel nem olvassa el amit leírtam. Ja és ismerős csak is az lehet akit személyesen is ismerek egyébként még is mi a fene értelme lenne neki. Bocsi:-)

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Männlich

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Anal-Sex (empfangen), Anale spiele, Electro Sex, Piercing

Regt nicht an, aber wir können

dirty Talk

Regt an

Augenverbund, Bestrafung, Bondage, Breast Torture, Chinesische Bälle, Demütigung, Dildos, Doktor Fetisch, Fisting, Haareziehen, Hallsband, Kerzenspiele, Ketten, Masochismus, Massage, Masturbation, Nippel, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pens, Pinzette, Rollenspiele, Schmerz, Stichelei, Strümpfe, Tracht Prügel, Vakuum, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Fußball, Gesellschaft, Internet, Kochen, Lesen, Wintersport

Musik

Jazz, Musical, Reggae, Rock, Rock'n'Roll

Filme

Aktion, Fantasie, Komödie, Science-Fiction, Serie, Sex / Porno, Thriller

Bücher

Entertainment, Gastronomie, Roman, wissenschaftlich