Perverzpar - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » Perverzpar - dominant Männlich
Perverzpar
42 Jahre alt, dominant Männlich, 189 cm, 88 kg
Wohnort: Ungarn, Pest, Budapest
Letzter Login: 2016. 10. 26.
Mitglied seit: 2014. 12. 30.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Üdvözlök minden itt keresőt!

Domináns Férfiként és a szukám Uraként keresek-keresünk egy mindenben odaadó és kellően perverz szubmisszív szolgalányt, aki hosszútávon szolgálna Mindkettőnket. Szukám egyben a Párom is, aki amellett, hogy Velem szemben teljesen alárendelt szerepben érzi a helyén önmagát, szeretne egy nevelhető szolgalányt, akivel szemben rendszeresen megélheti a Dominancia gyönyöreit is, akit uralhatna és akivel rövidebb-hosszabb gátlástalan szeánszok alkalmával az Én hangulatom szerint olykor passzív, ám olykor az Én aktív részvételemmel is, hármasban élveznénk a vágyaink sokszínűségét.

Én 40 éves vagyok, a szukám 37 éves, fiatalabb szubinát keresünk.

Mindketten ápoltak és gátlástalanok vagyunk, ezt elvárjuk attól is, akivel megosztjuk az intimitásunkat. Egymást szerető párként, egyikünk sem szerelmet, hanem kizárólag tartós, szimpátia esetén hosszabb távú intim barátságot, izgalmakat, élvezeteket és buja vágyakat kíván megélni egy szintén erre vágyó szubinával, akit az izgat, ha tartósan, mindenben odaadóan szolgálhatna egy fantáziadús párt.

Kizárólag lányt/nőt keresünk a megadott korosztályból. Tehát pasit NEM!

Képeket kizárólag mailben, szimpátia alapján kérünk és természetesen adunk is, ám mindenképpen a személyes találkozásban hiszünk. Nem szeretnénk napokig-hetekig levelezgetni fantomokkal vagy önmagukban bizonytalanokkal, olyan szubinát keresünk, aki tudja, hogy élvezi az odaadást és a szolgálatot és ezt egy pár mindkét részéről élvezi.

Mailcímet minden komoly érdeklődőnek adunk.


Köszönjük, hogy elolvastad a bemutatkozásunkat, amint lehet bővítjük az adatlapunkat. :-)


Kellemes év végi ünnepeket és B.Ú.É.K. minden pixie lakónak! :-)

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich

Alter: 18-35 Jahre
Höhe: 150-170 cm
Gewicht: 50-90 kg

Ziel der Partnersuche

Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

24/7, Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bondage, Breast Torture, Demütigung, Deres, Dildos, dirty Talk, Einguss, Fisting, Fotografie, Fußfetisch, Fütterung, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Keuschheitsgürtel, Latex, Masken, Masochismus, Massage, Masturbation, Menstruation, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Pisse, Public Sex, Rollenspiele, Schmerz, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Filme

Abenteuer, Animation, Fantasie, Horror, Informativ, Komödie, Märchen, Romantik, Science-Fiction, Sex / Porno