Peeet82 - Switch Männlich

Alle BDSM Partner » Switche » Peeet82 - Switch Männlich
Peeet82
34 Jahre alt, Switch Männlich, 190 cm, 93 kg
Wohnort: Ungarn, Győr-Moson-Sopron, Győr
Letzter Login: 2016. 05. 19.
Mitglied seit: 2014. 02. 05.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Izgalmas kaland szex közben a határokat feszegetni, vagy beavatni valakit a BDSM világába akár egy szimpla kikötözős játékkal. Ha a partner át tudja adni magát az újdonságnak egy új világ nyílhat meg előtte.

Szeretem a szexualitást, és szeretem az alá-fölé rendeltség érzését, ez egy olyan plusz töltetet ad a szeretkezésnek, amit szerintem nem lehet semmi mással pótolni. Szexualitásban a mélységet, szenvedélyt, tartalmat szeretem, keresem.
Hiszem, hogy ha az ember mindkét oldalt megéli, akkor még jobban rá tud érezni, hogy mi kell másiknak. Ezért szeretem, ha uralkodnak felettem és kihasználják a szenvedélytől izzó testem.
Ugyanakkor szeretem érezni a partnerem teljes kiszolgáltatottságát, mert ez ugyanolyan izgató, mint amikor engem használnak.

Elsősorban a BDSM erotikával túlfűtött része érdekel, így a nagy fájdalommal járó, illetve undorító dolgok nem vonzanak.

Nem vagyok független, viszont szívesen leveleznék hasonló érdeklődesű hölgyekkel, hogy kölcsönösen inspiráljuk egymást a minél izgalmasabb és változatosabb otthoni BDSM játékokra.

Peeet

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 25-45 Jahre
Höhe: 160- cm
Gewicht: 40-75 kg

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Virtuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Chinesische Bälle, Cross-Dressing, Dildos, Einguss, Kaloda, Keuschheitsgürtel, Kreuz, Menstruation

Regt nicht an, aber wir können

Masken, Masturbation, Pisse, rasieren

Regt an

Anal-Sex (empfangen), Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Bondage, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Ketten, Latex, Leder, Nippel, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Piercing, Prostata Massage, Rollenspiele, Strümpfe, Unterwäsche, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Autorennen, Computer, Fitness, Internet, Lesen, Schwimmbad

Musik

Disko, Pop, Techno

Filme

Aktion, Animation, Komödie, Sex / Porno