Papillon - Unsicher Männlich

Alle BDSM Partner » unsichere » Papillon - Unsicher Männlich
Papillon
35 Jahre alt, Unsicher Männlich, 190 cm, 89 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest
Letzter Login: 15 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2016. 08. 15.
VIP
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Voltam már itt nagyon régen, akkor elegem lett a virtuális világból. Most ismételten itt vagyok, hátha most jobb lesz, nyitottan állok hozzá minden beszélgetéshez.

Egy olyan hölgy partnert keresek, akinél önmagam lehetek, nem kell társadalmi elvárások miatt visszafognom magam, ugyanezt tudom a másik félnek is nyújtani. Alapvető cél egy komoly kapcsolat kialakítása, de mivel ez szerintem nem itt fog létrejönni, így képes vagyok kompromisszumra, de nem alkalmit keresek, mivel a bdsm számomra a bizalomról, a másik ember megismeréséről szól. Beszélgetésünk is nem csak a bdsm-ről fog szólni, hanem, hogy megismerjelek, mint nő és mint ember.

Számomra a bdsm egy fontos fűszer, se több, se kevesebb, azaz én nem az igába hajtani próbálás és társai híve vagyok. Ez két intelligens ember játéka.

Számomra az a kellemes ismerkedés, beszélgetés, ami erőlködés nélkül magától megy, ahol mindkét fél veszi a fáradtságot és írnak egymásnak, érdeklődnek, ezt kérem, hogy vedd figyelembe, így ha ez nincsen, akkor udvariasan, de lezárom a beszélgetést.

Nem fogok képet küldeni, nem is kérek. Ha beszélgetünk és szimpatikusak vagyunk egymásnak, úgyis eljön a személyes találkozás alkalma, döntsön az, és nem azért írom ezt, mert púpos a hátam. A tradícionális ismerkedés híve vagyok, amennyire lehet.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 24-35 Jahre
Höhe: 155-180 cm

Ziel der Partnersuche

Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch