Painmaster - dominant/dominant Paar

Alle BDSM Partner » Paare » Painmaster - dominant/dominant Paar
Painmaster
31 Jahre alt, dominant Männlich - 31 Jahre alt, dominant Weiblich
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 2016. 11. 27.
Mitglied seit: 2007. 01. 29.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 9.67 Punkte (3 Bewertung)
Frissítve csak nektek, csak itt, csak most itt az alkalom!
(Lassan jobbak leszünk mint egy TV Shop reklám :D)

Üdvözlet minden kedves idelátogatónak!
Igen bizony eljött a pillanat amikor a nem keresünk senkit felirat eltűnik és helyét a igen is keresünk egy 3. felet veszi át, a tudnivalókért pedig olvass tovább!
Szívesen beszélgetünk cserélünk tapasztalatot BDSM és egyéb témákban. Mi Dom/Domina páros vagyunk megfűszerezve egy jó adag szadista hajlammal, képzelőerővel. Szóval bizony egy keménykezű Dominával és szintén kemény de szadista hajlamokkal rendelkező Dommal találod magad szemben, persze ha elég bátornak érzed magad ahhoz, hogy jelentkezz nálunk szolgálatra.
Ha meg kéne határozni az arányt akkor mondjuk 60% szadó 40% Dom de persze ezt így elég nehéz meghatározni gyere és próbáld ki!
Jelen állások szerint a 3. fél aki velünk élheti át élete új fejezetét és kalandjait a félelem, megalázottság, fájdalom és engedelmesség jegyében a gyengébbik nem képviselőjéből lesz ki választva illetve még szóba jöhet shemale egyén mivel igen egzotikusnak és érdekesnek találjuk és rengeteg új lehetőség rejlik egy shemale 3. fél bevonásában. Ami fontos, hogy mazo/szolga beállítottságú legyél vagy ha nem vagy az de érdekel a dolog gyere majd mi átnevelünk!Az, hogy hogy bírod a fájdalmat az nem probléma lehet egészen kicsi a tűréshatárod ha kellőképpen megbízunk egymásban akkor biztosan együtt át tudunk lépni a határokon.Ötletekért nem kell a szomszédba mennünk annyi biztos ha kell a leghétköznapibb tárgyat is képesek vagyunk fenyítő eszközzé alakítani (na jó néha csak meg kell fogni és használni kell :D) ami még nem árthat a bi beállítottság sem de ha ez nem megy akkor nem árt ha megbarátkozol a kényszeríttet biszexualitással :D.
(na az aztán az nagyon jó móka hihi))
Ha felkeltettük érdeklődésed írj és a többi meg majd kialakul.

Még valami így a végére a galériánkban találhattok képeket a Sl (Second Life) kalandjainkról is, ahol szintén sok érdekes tapasztalattal lettünk gazdagabbak.


Szerintünk mindent leirtunk feljebb ha többre vagy kíváncsi írj és válaszolunk. De tudjátok mit azért írunk ide is egy kicsit.
Kár hogy csak egy fajta beállítottságot lehet választani de ez van akkor mi most kiegészítenénk.
Szóval ami fontos szeresd a fájdalmat, szeress szolgálni élvezd a kiszolgáltatottságot, mert nem tudhatod most mi fog történni lehet, hogy épp egy vessző csap le a melledre de az is lehet, hogy egy kéz lágyan megsimogat :D.
De ez csak egy nagyon kis gyengéd példa volt ennél csak durvább dolgok történhetnek meg veled is.
Szerintem nehéz lenne mindent leírni ezért a legegyszerűbb küldj egy levelet és beszélgessünk!

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Paare
Submissiv Weiblich - Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich - Unsicher Weiblich, Switch Weiblich - Switch Weiblich

Alter: 18-45 Jahre

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Virtuelle Beziehung / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

24/7, Atemkontrolle, Cross-Dressing, Jeans, Piercing, Schuh Fetisch, Strümpfe, Transvestivismus

Regt an

Anal-Sex (geben), Anale spiele, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, Breast Torture, CBT, Chinesische Bälle, Demütigung, Deres, Dildos, dirty Talk, Doktor Fetisch, Einguss, Einschließung, Electro Sex, Filmen, Fisting, Folienverpackung, Fotografie, Fußfetisch, Gummi, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Keuschheitsgürtel, Kitzeln, Kreuz, Latex, Leder, Masken, Masochismus, Masturbation, Melken, Nadel, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pens, Pinzette, rasieren, Rollenspiele, Sadismus, Schmerz, Stichelei, Tracht Prügel, Vakuum, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Bowling, Computer, Gesellschaft, Internet, Kino, Kochen, Lesen, Museum, Spiel, Theater, Tiere, Wissenschaft

Musik

Acid, Alternativ, Disko, Drum'n'Bass, Folk, gangsta rap, Heavy Metal, Hip-Hop, Jazz, Latein, Musical, Punk, Rap, Reggae

Filme

Abenteuer, Aktion, Animation, Familie, historisch, Horror, Komödie, Krimi, Science-Fiction, Serie, Sex / Porno, Thriller

Bücher

Entertainment, Erotisch, Geschichte, Roman, Romane, wissenschaftlich, Zeitschriften / Magazine