Paho - Switch Männlich

Alle BDSM Partner » Switche » Paho - Switch Männlich
Paho
25 Jahre alt, Switch Männlich, 178 cm, 76 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Bp-közelében
Letzter Login: 2016. 11. 30.
Mitglied seit: 2013. 05. 24.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Érdekel a bondage felizgat hogyha előttem van egy lány teljesen kiszolgaltatott helyzetben és forditott esetben is. Szeretnék boldogan élni egy lánnyal akit nem zavar ha felhivom ha meg akarom ölelni vagy csókolni.
Bemutatkozásom kiegészítve még annyit hogy a külso nem annyira számít mint a érzelmi oldal ha levelezésünk alatt jól kijovunk nem baj ha p175 centivel 60-70 kiló között vagy.
Keresem azt akivel boldogan élem majd az életem hátralévő részét és akit élete hátralévő részében minnél többször boldoggá tehetek és azért pont itt mert vannak ilyen hajlamaim és ha máshol találnám meg azt a valakit utána lehet pont ezért menne tönkre a kapcsolat mert vagy nem mondanám el és felörölne vagy elmondanám és akkor lehet azzal mindent elrontanék viszont ha valakit már eleve itt egy ilyen oldalon ismerek meg akkor azt gondolom kölcsönösen elfogadjuk tiszteljük és eleget teszünk szerelmünk kivánalmainak hiszen akkor leszünk igazán boldogok ha a partnerünet boldoggá tudjuk tenni.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 18-29 Jahre
Höhe: 150-190 cm
Gewicht: 40-70 kg

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch