PRossi - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » PRossi - dominant Männlich
PRossi
46 Jahre alt, dominant Männlich, 180 cm, 85 kg
Wohnort: Ungarn, Pest
Letzter Login: 2016. 10. 11.
Mitglied seit: 2012. 10. 03.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Ahogy egyre inkább megismersz valakit, minden külső tulajdonsága apránként elhalványul. Már nem számít, milyen színű a haja, vagy hogy milyen magas - idővel sokkal inkább a lelkét figyeled, nem a külsejét. Ezért mondják azt, hogy igazán a másik ember belsőjébe szeretünk bele; a külseje után persze vágyakozhatunk, tetszhet nagyon a szeme vagy az izmos hasa, de ezeket csak a szemeddel szereted, nem a szíveddel! Mikor úgy igazán megismersz és megszeretsz valakit, minden külső hiányossága vagy hibája eltűnik. Ez a szeretet lényege - a tökéletlenségek mögött meglátni valakiben a szépséget.
Szóval lehetne így is, de engem ez hidegen hagy, én élvezni akarom a BDSM örömeit, és fejleszteni szeretném képességeimet.
Keresek olyan partnert aki levelezne, beszélgetne, akár tanulna- tanítana tőlem-engem.
Nem feltétlen testi kapcsolatot keresek, fontos a lélek rejtelmeinek feszegetése számomra, szívesen beszélgetek, cserélek tapasztalatot bárkivel.

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Bestrafung, Bondage, Breast Torture, Chinesische Bälle, Demütigung, Deres, Dildos, dirty Talk, Doktor Fetisch, Fütterung, Haareziehen, Hallsband, Hoher absatz, Jeans, Kaloda, Ketten, Kreuz, Pinzette, Pisse, Rollenspiele, Tracht Prügel, Vakuum, Vibratoren, Werkzeuge