Odin - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » Odin - dominant Männlich
Odin
34 Jahre alt, dominant Männlich, 172 cm, 70 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest
Letzter Login: 21 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2015. 11. 19.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Egy ízig-vérig, nagybetűs NŐT szeretnék találni, aki bújós, kedves, de néha előjön a kisördög, amelyet adott esetben meg kell regulázni.
Egy olyan NŐT, aki túl mer lépni a konvencionális szexualitás keretein, és át tudja adni magát a bizalmon alapuló, felelősségteljes irányításnak. Ennyit arról, hogy mit szeretnék... Mondhatná bárki, hogy kit érdekel, hogy mit szeretnék, inkább azt mondjam, hogy mit tudok biztosítani.

Már mindent átéltem az extra perverz dolgoktól a soft domig.
Mindenki mást hoz ki belőlem. Alapvetően megértő férfi vagyok, aki óv és véd, simogat, becézget, de ha eljön a Te kisördögöd, vagy az enyém:), akkor bizony előtör a kegyetlen kéjenc és reszketve, remegve éled meg a gyönyör minden pillanatát. Remélhetőleg többször, egymás után. Rajtam nem fog múlni.

Tehát keresek, keresgélek, de nem mindenáron. Lehetsz szub, mazó, switch hölgy, de lehetsz domináns is, aki átmerészkedne a másik oldalra...

Ha felkeltettem érdeklődésedet, írj és megbeszéljük a továbbiakat. Ja, felejtsük el a magázódást! Szeretek magázódni, de nem ezen a fórumon.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: -45 Jahre

Ziel der Partnersuche

gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Anal-Sex (geben), Anale spiele, Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, Breast Torture, Chinesische Bälle, Demütigung, Deres, Dildos, dirty Talk, Doktor Fetisch, Einguss, Electro Sex, Fisting, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Kaloda, Ketten, Kitzeln, Kreuz, Masken, Masochismus, Massage, Nadel, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Piercing, Pinzette, rasieren, Rollenspiele, Sadismus, Schmerz, Stichelei, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vakuum, Vibratoren, Werkzeuge