Oberon - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » Oberon - dominant Männlich
Oberon
37 Jahre alt, dominant Männlich, 181 cm, 78 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest
Letzter Login: 2016. 02. 26.
Mitglied seit: 2014. 04. 14.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Egészséges, testileg fitt, igényes, sikeres férfinak tartom magam. Azt gondolom, hogy a nyitottság (és a tabuk felrúgása) az élet minden területén szerencsés és néha szükség van arra a bizonyos "pluszra".

Első körben minden kötöttségtől mentesen szeretnék ismerkedni, de természetesen - a jövőt illetően - semmit sem zárnék ki. (mivel nem lehet tudni)

A BDSM terén elsősorban a kiszolgáltatottság (pl. kötelek) és annak pszichológiája vonz, imádom a változatos (különösen történelmi) szerepjátékokat, de az élet minden területén ínyencnek (de nem sznobnak) tartom magam, tehát ha szívesed veszed, ha játék után olasz sajtot eszünk és száraz vörösbort kóstolunk, én lehetek az embered. (előtte azért kioldozlak ;-)) Mindemellett imádok kísérletezni, tehát tudunk tabumentesen beszélgetni és semmi jónak (vagy rossznak) nem vagyok elrontója. A nagyon durva dolgok (ugye már ez is szubjektív? :-)) kivételével egyébként szinte minden vonz.

Nem feltétlenül "szub"-ot keresek (eleve nem igazán szeretem a címkéket): egészségesen perverz, szubmisszív tendenciákkal rendelkező (de egyébként kiegyensúlyozott lelkivilágú) partnerrel is szívesen beszélgetek.

Elengedhetetlennek tartom a szexuális vonzalmat, ezért elvárom, hogy az első 1-2 levélben fotót cseréljünk. (Én sem vagyok szégyenlős típus, Te se legyél az.)

Kizárólag nők érdekelnek, az egyéb megkereséseket (és sajnálom, hogy ezt le kell írnom), automatikusan törlöm és tiltom. Alapvetően (ezidáig) voltam annyira korrekt, hogy minden levélre válaszoltam, de azért mindennek van határa.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 20-35 Jahre
Höhe: 150-180 cm
Gewicht: 40-75 kg

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Anale spiele, Augenverbund, Demütigung, Sadismus, Strümpfe

Regt nicht an, aber wir können

Arsch lecken, Bisse, Einguss, Einschließung, Filmen, Fotografie, Fußfetisch, Haareziehen, Keuschheitsgürtel, Kitzeln, Leder, Nadel, Pens

Regt an

Anal-Sex (geben), Bestrafung, Bondage, Breast Torture, Chinesische Bälle, Deres, Dildos, Doktor Fetisch, Electro Sex, Fisting, Herrschaft, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Kreuz, Nippel, Oral-Sex (geben), Peitsche, Pinzette, Rollenspiele, Schmerz, Stichelei, Tracht Prügel, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Fitness, Kochen, Schwimmbad, Wintersport, Wissenschaft

Musik

Alternativ, elektronisch, Klassik, Punk, Rock

Filme

Aktion, Fantasie, Science-Fiction, Serie

Bücher

Geschichte, Roman, Romane, wissenschaftlich