OXAM_S2 - dominant/Submissiv Paar

Alle BDSM Partner » Paare » OXAM_S2 - dominant/Submissiv Paar
OXAM_S2
39 Jahre alt, dominant Männlich, 182 cm, 80 kg - 31 Jahre alt, Submissiv Weiblich, 160 cm, 50 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, II.
Letzter Login: 3 Tage zuvor
Mitglied seit: 2009. 12. 05.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (2 Bewertung)
1.§
Harmadikat keresünk, egy gátlástalan fiút vagy lányt, vagy egyszerre mindkettőt, vagy mindegyikből többet, szóval akár negyediket meg ötödiket is. De nem bonyolódok bele a létszámba, mert ez végül is most annyira nem fontos. Ezt, ha már alakul tisztázzuk.

A kisasszonnyal néhány hónapja szűrtük össze a levet. Átült a szomszéd asztaltól, hogy szeretne bemutatkozni, és hogy én is bemutatkozhatnék. Szépen fokozatosan mutatkozunk be azóta is egymásnak. Jól áll neki a nyakörv, a golyó a szájában és szépen tud hátrakötözött kézzel térdelni.
(Figyelem! explicit tartalom következik) Nem bánnám ha ketten tréningeznénk, én hátrakötözöm a kezeit, te kikötözöd a bokáját.
Nagyon szeret hátrakötött kézzel szopni, térdelve, oszlophoz kötözve.
Lányok és fiúk társaságát is keressük domináns szerepre. És szívesen látunk szub lányt is.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, dominant Männlich, Fetischist Weiblich, Fetischist Männlich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Unsicher Männlich, Switch Weiblich, Switch Männlich

Paare
dominant Weiblich - dominant Weiblich, dominant Weiblich - Unsicher Weiblich, Fetischist Weiblich - dominant Weiblich, Fetischist Weiblich - Fetischist Weiblich, Fetischist Weiblich - Unsicher Weiblich, Submissiv Weiblich - dominant Weiblich, Submissiv Weiblich - dominant Männlich, Submissiv Weiblich - Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich - Submissiv Weiblich, Submissiv Weiblich - Unsicher Weiblich, Submissiv Weiblich - Switch Weiblich, Unsicher Weiblich - Unsicher Weiblich, Switch Weiblich - dominant Weiblich, Switch Weiblich - Fetischist Weiblich, Switch Weiblich - Unsicher Weiblich, Switch Weiblich - Switch Weiblich

Alter: 20-35 Jahre

Ziel der Partnersuche

gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Deutsch, Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Augenverbund, Bondage, Hallsband, Kerzenspiele, Massage

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Reiten, Segeln, Theater