Norbert - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » Norbert - dominant Männlich
Norbert
30 Jahre alt, dominant Männlich, 171 cm, 70 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, bp
Letzter Login: 19 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2016. 05. 27.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
Tudatos, szenvedéllyel fűtött, önmagára és környezetére igényes férfiként keresem azon hölgy társaságát, aki olyan férfit keres vágyaihoz, kinek vad szexuális természetét értelem, érzelem és intelligencia hatja át. Aki mély tisztelettel kihozza a női test és lélek gyönyörét és biztonságban teret ad a határok, vágyak megismeréséhez.

Semmilyen mértékben nem hat át a végletekbe esés, a véres játékok vágya. Az én olvasatomban a BDSM világa valós értelmet feltételez, amely szexuális szabadságot és rendhagyó kielégülést ad. Azonban ez az élményvilág nem élvez máshol elsőbbséget csak itt. Nem szövi át életem minden percét, a hétköznapok megmaradnak hétköznapoknak.

Amit nálam biztos nem találsz, de máshol az oldalon belebotlasz:
- megjátszott attitűdök
- hitegetés
- zsákbamacska külső
- ki nem mondott szavak

Nincs ideálom, viszont ez nem jelenti azt, hogy bárkire bármilyen körülmények között a cerka írni kezd. És azt sem jelenti, ha írni kezdett, akkor szerelmes levél íródik. De egyébként is inkább rajzolni szeret.
Nincs semmi bonyolultság. Nyitott vagyok és kedves. Szabadon bármiről elbeszélgető és figyelmes. Tudatos és következetes. Felsegítő és hálás. Elszánt és motivált. Környezetét építő és határozott. Határait ismerő fairplay játékos, akit a kölcsönösség hajt.

Ha már rajz és netán színezni támadna kedved, nincs végtelen kapacitásom folyamatosan a listát figyelni, így lehet nem kerülsz a figyelmem központjába. Légy bátor, kezdeményezz, érzéssel harapok ;)


Egyetlen elvárásom
Miután megadtad számomra a lehetőséget, hogy elnyerjem bizalmadat, csak egy dolgot kell tenned. Nem akarok se többet, se kevesebbet adni. Add önmagadat, hogy meg tudjam mutatni melletted mire vagyok képes. Ehhez Te kellesz.

(I respect all women. Dominant females are welcome to play me for the dominance if they are ardent and brave enough to do so)

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Ziel der Partnersuche

Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch