Nora37 - dominant Weiblich (Domina)

Alle BDSM Partner » Dominas, Damen » Nora37 - dominant Weiblich (Domina)
Nora37  - Domina Budapest XIV.
37 Jahre alt, dominant Weiblich, 165 cm, 59 kg
Wohnort: Ungarn, Pest, Budapest XIV.
Letzter Login: 2016. 05. 19.
Mitglied seit: 2016. 03. 24.
$Finanziell$
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Üdvözöllek az oldalamon!

Kérlek figyelmesen olvasd el az adatlapom, így sok hasznos információhoz juthatsz.
Enyhe domina játékokat játszom. Illetve fetish masszázst.
Szeànszaim alkalmàval megismethetsz engem, és kreativításom. Ízig- vérig igazi érett nő vagyok, és ezt a játékaimba is érezhetővé teszem.
Szerepjáték se áll tőlem távol. Ezért bátran keress meg vágyaiddal. Amit kérlek vegyél figyelembe, nem vagyok egész nap az oldalon, így csak telefonon áll módomba válaszolni nektek. Levelezni sajnos nem fogok. Időpontot kijelzett számmal tudtok kérni. Kijelzetlen számról adok információt, de nem vezényelek le egy egész szeánszot. Tehát ne használjatok telefonos dominának. Csak komoly szándékkal hívjatok.
Fetish masszás: Fontos, hogy erre a masszázs fajtára nem lehet egy sablont ráhúzni. Mindenki a saját személyiségét viszi bele a programba. Így én is. Tartalmaz egy intenzív lingam masszázst, ami a program teljes idejét végigkiséri. Ezt egészítem ki játékaimmal, és a te esetleges fétis jellegű vágyaiddal. Bátran rám bízhatod magad, se nyomok, se fájdalom nem kiséri a programot, kivéve ha pont ez a kérésed.
Kicsit kiszolgáltatott helyzetbe hozlak, és azon leszek, hogy egy percig se unatkozz mégis relaxálj.
Ezt a programot, azoknak ajánlom, akik kikapcsolódásra vágynak.
Intenzív lingam masszázzsal kombinált orgazmus kontrollt alkalmazok. Ezzel is fokozva izgalmadat.

Az adatlap kitöltésénél, pontosan bejelölöm mi érdekel. Figyelmesen nézd át, mert pontosan azokra van nálam lehetőség, amit bejelölök, ez telefonon és személyesen sem fog változni, kérlek ezt tartsd tiszteletben. Klasszikus domina vagyok, ezért szexuális szolgáltatás a részemről nincs, illetve te se kènyesztethetsz.
Szolgáknak: Nem keresek cselédlányokat, se takarításra alanyokat. Tisztán tartom a környezetem, ha valaki mégis erre vágyna adózó formában természetesen megbeszélhetjük telefonon,
Páros szeánszot is vállalok, Dévával.

Szép Napot!

Kontaktdaten

Kontaktdaten von finanziell werbenden Partnern werden nur dann angezeigt, wenn dieser VIP ist.

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Anal-Sex (geben), Anale spiele, Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bondage, Breast Torture, CBT, Cross-Dressing, Demütigung, Deres, Dildos, dirty Talk, Folienverpackung, Fußfetisch, Fütterung, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Jeans, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Keuschheitsgürtel, Kreuz, Leder, Massage, Masturbation, Melken, Nippel, Ohrpfeilgen, Peitsche, Pinzette, Prostata Massage, rasieren, Rollenspiele, Sadismus, Schmerz, Schuh Fetisch, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Restaurant