Nagymacska - Switch Männlich

Alle BDSM Partner » Switche » Nagymacska - Switch Männlich
Nagymacska
40 Jahre alt, Switch Männlich, 192 cm, 86 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 2016. 10. 19.
Mitglied seit: 2013. 05. 10.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (1 Bewertung)
A normál társkeresők prüd, álszent és sekélyes társaságában csalódva jöttem ide, bár még nem tudom, itt több esélyem lesz-e a sok szén közt megtalálni azt a gyémántot, akiért oly sok hegyet bontottam földig. Bár nem vagyok sem kimondottan szado, sem kimondottan mazo alkat, azt tudom, hogy mindkét irányban erősebbek a kitéréseim és intenzívebbek a fantáziáim az átlagnál.

Nőt keresek, valódi nőt. Akivel el lehet menni kirándulni, biciklizni, vagy aki kijön hajnal 2 -kor sétálni, ha épp ahhoz van kedvünk. Aki meg meri mondani a véleményét akkor is, ha az nekem nem tetszik, és aki nem rokkan bele, ha néha én is elmondom az enyémet. Emellett nem árt, ha van benne egy jó adag hedonizmus. Ez fontos. Ha nem viseli jól a hosszú és érzéki masszírozást, és ha unja az akár órákig tartó, kifinomult pettinget, nem én leszek az embere. A természet- és állatszeretet fontos szempont. A dohányzás és egyéb káros szenvedélyek eléggé zavarnak, ha nem is feltétlenül kizáró okok. A többi csak élőben derül ki, azokat itt nem érdemes kitárgyalni.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 22-45 Jahre
Höhe: 165-190 cm
Gewicht: 50-80 kg

Ziel der Partnersuche

Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Basteln, Computer, Kochen, Sportflug, Wissenschaft

Musik

elektronisch, goa, Klassik

Filme

Animation, Drama, Informativ, Science-Fiction, Thriller

Bücher

Alben, wissenschaftlich