MrME - Unsicher Männlich

Alle BDSM Partner » unsichere » MrME - Unsicher Männlich
MrME
24 Jahre alt, Unsicher Männlich, 180 cm, 78 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 2 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2013. 05. 01.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Szia!

Módfelett válogatós vagyok, rám de facto igaz, hogy nem bújok össze akárkivel. Bizonytalannak állítottam be magamnak az oldalon, leginkább azért, mert az egyes kategóriák értelmezése egészen szabályozatlanul elszabadult ezen az oldalon, ami sokszor humor kategóriába csap át. A bdsm a legkevésbé sem játszik szerepet a mindennapi életemben. Az életben férfi vagyok, rendkívül határozott és céltudatos. Megjegyezném, hogy számomra az intelligencia is nagyon fontos, amely mértéke természetesen nem hozható összefüggésbe a meglévő diplomák számával. Amúgy diplomás vagyok.

Ha valakiben látok perspektívát, akkor írok Neki levelet megismerkedés céljából, utána pedig majd eldől, hogy hogyan tovább.

Az egyalkalmas partnerek nem érdekelnek. Ennek az a praktikus oka, hogy nem szokásom 1. randin az ágyban kikötni, ehhez az intimitáshoz többre van szükség, mint a testi vonzalom.
Az itt-tartózkodásom optimális végkifejlete az lenne, ha találnék egy olyan partnert, akivel lehetőség van egy komolyabb, hosszútávú párkapcsolat kialakítására, amely kapcsolat tarkítva lenne kéjes játszmákkal, érzéki fájdalommal és bármivel, amit 2 kreatív ember megvalósítani képes és akar.

Nem rám vall, hogy interneten ismerkedjek, azonban könnyen belátható, hogy egy olyan partnert, akire én vágyom, nem egyszerű a való életben találni - itt sem az.

NEM dohányzom.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 20-38 Jahre
Höhe: -180 cm
Gewicht: -70 kg

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Anal-Sex (empfangen), Augenverbund, Bestrafung, Folienverpackung, Gummi, Kaloda, Leder, Masochismus, Peitsche, Sadismus, Tracht Prügel

Regt nicht an, aber wir können

Atemkontrolle, Filmen, Werkzeuge

Regt an

Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Bisse, Bondage, Breast Torture, Demütigung, dirty Talk, Fotografie, Fußfetisch, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Kerzenspiele, Ketten, Latex, Masken, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Pinzette, Prostata Massage, Schmerz, Schuh Fetisch, Stichelei, Strümpfe, Unterwäsche

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Gesellschaft, Konzerte, Lesen, Party, Schach, Schwimmbad, Tanz, Wissenschaft

Musik

Blues, Hip-Hop, Pop, Rock, Rock'n'Roll

Filme

Aktion, Horror, Komödie, Serie, Thriller

Bücher

Geschichte, wissenschaftlich