Mister - Switch Männlich

Alle BDSM Partner » Switche » Mister - Switch Männlich
Mister
32 Jahre alt, Switch Männlich, 186 cm, 124 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budaörs
Letzter Login: 1 Tage zuvor
Mitglied seit: 2007. 01. 29.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Budapesti fiú vagyok. Elsősorban korban hozzám illő hölgyekkel, lányokkal ismerkednék. Hosszútávú tervem egy komoly párkapcsolat kialakítása.
Az ismerkedésnél számomra az ember megismerése a fontos elsősorban, hiszen a hétköznapi életben, egy párkapcsolatban ez adja mindennek az alapját.

Nahát akkor magamról: Nem vagyok egy bonyolult eset (az ismerőseim szerint talán igen, de szerencsére nem ők írják ezt a bemutatkozót), általában türelmes és nyugodt vagyok, egy bizonyos szintig, utána pedig nem. :) Közgazdász vagyok, dolgozom, ha éppen nem azt csinálom akkor igyekszem a barátaimmal tölteni az időmet. Programok terén nem vagyok válogatós, bármire rá lehet venni, max csak idő kérdése, a fő, hogy együtt csináljuk.

Természetesen nem ezen az oldalon keresnék, ha nem lennének extra vágyaim is, amik adott esetben a konzervatívabb értékrendű emberekben megrökönyödést válthatnak ki. :) Kellőképpen perverz vagyok ahhoz, hogy nyitott legyek a dolgokra megbeszélés alapján.
Szeretem a szerepjátékokat. A hétköznapi életben nem vagyok se sub, se dom, de ilyen játékok alkalmával bármelyik szerepet szívesen magamra öltöm bizonyos keretek között, igazából a partneren múlik éppen melyiket hozza elő belőlem. Számomra ez egy játék, mely kiszakít a hétköznapokból és nem életforma.
Alapvetően láb és harisnya fetisiszta vagyok, izgatnak a szexi fehérneműk, harisnyák, magassarkúk, csizmák. Kedvelem a szexuális segédeszközöket, használni is, illetve azt is ha rajtam használják őket. Újabban az erényöv viselése is mozgatja a fantáziámat.
Nem ígérem senkinek, hogy "bármit megteszek amit csak parancsol", mert nem így van, a kölcsönös élvezet a fontos és olyat nem csinálok amit nem élvezek, még akkor sem, ha megparancsolják. És nem keresek szex mentes Úrnő szolga kapcsolatot sem, mert szexelni is akarok, ilyen szempontból konzervatív nézeteket vallok. :)
Tehát röviden: olyan Hölgyet keresnék, aki megfog a személyiségével, nőiességével, aztán felizgat a perverz szexuális vágyaival és ezek kombinációjával boldoggá tesz.
Ugye hogy nem vagyok bonyolult, csak férfi. :)

Szeretek beszélgetni, így írhattok nyugodtan, senki elől nem zárkózom el, aztán lesz ami lesz. Köszi, hogy elolvastad. :) Ja, utálom ha valaki bemutatkozáshoz idézetet másol be, ettől nem tűnik intelligensebbnek, max az ellenkezőjének, hogy nem képes öt értelmes mondatot írni magáról.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 18- Jahre

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Virtuelle Beziehung / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Deutsch, Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Anal-Sex (empfangen), Demütigung, Folienverpackung, Melken, Prostata Massage, Public Sex, Transvestivismus

Regt nicht an, aber wir können

24/7, Masochismus, Messer, Pens, Windeln

Regt an

Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, Breast Torture, CBT, Chinesische Bälle, Cross-Dressing, Deres, Dildos, dirty Talk, Doktor Fetisch, Einguss, Einschließung, Electro Sex, Fisting, Fußfetisch, Fütterung, Gangbang, Gummi, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Hoher absatz, Jeans, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Keuschheitsgürtel, Kitzeln, Kreuz, Latex, Leder, Masken, Massage, Masturbation, Menstruation, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Piercing, Pinzette, Pisse, rasieren, Rollenspiele, Sadismus, Schmerz, Schmutz, Schuh Fetisch, Stichelei, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vakuum, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Autorennen, Billard, Bowling, Computer, Dating, Fernsehen, Internet, Kochen, Konzerte, Party, Restaurant, Spiel, Tiere

Filme

Aktion, Horror, Kriegsfilm, Krimi, Science-Fiction, Serie, Sex / Porno