Miskin - Fetischist Männlich

Alle BDSM Partner » Fetischisten » Miskin - Fetischist Männlich
Miskin
49 Jahre alt, Fetischist Männlich, 189 cm, 75 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Pest
Letzter Login: 2016. 11. 11.
Mitglied seit: 2015. 02. 22.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Üdvözöllek, kedves Látogató! Olyan határozott nőpartneremet keresem, aki tud a szelíd erőszak megtestesítője lenni. Aki szereti, ha a harisnyás lábát, bugyis fenekét órákig kényeztetik. A facesitting kedvelője. Szeret nyalatni.
Szeretnék letolt alsónadrággal takarítani Nálad, csekély "jutalom" fejében. (Pl. kinyalhatom a puncidat, fenekedet.)
Más szerepjétékok is érdekelnek.

Nemrég rejtélyes körülmények között eltávozott barátom idős anyukája kért meg, hogy fia könyvei, irathalmazai között tegyek rendet. A szétszórt, rendetlen szobában könyvtornyok álltak egymás mellett. Egy ilyen torony alsó harmadában, kis fecni kandikált ki. Rápillantva a papírra egy szócsonk ütötte meg a szememet: "merede". Tovább nem láttam. Lebontva a könyvhalmazt széttépett papírdarabokat találtam két könyv közé dugva. A puzzle-darabokat könnyedén összeillesztettem. Ugyan hiányzott egy-két darab, mégis felismerhető volt, hogy egy összefüggő történet kerekedik ki belőle. Olvassátok hát, ez állt a papíron:
"...ahogy belépett, ösztöneim feléje mozdultak...volna, de hiába. A szíj nem engedett. A vaságy felnyögött, mintha az én kielégítetlenségemet és kínjaimat is jelezné. Mindkét kezem odakötve az ágyhoz. Fekete harisnyában, rövid szoknyában jött be, felül csak egy garbót húzott magára melltartó nélkül, szabadon ugrándoztak a cicijei. Lassan ringva lépdelt, inkább táncolt felém. Megállt tőlem lábnyújtásnyira, és hátat fordított. Lehajolt, pucsított, a szoknyáját fölhúzta. Elém tárult a gyönyörű segge, fekete nylonba csomagolva. Aztán megfordulva az arcomba vágta a közben levetett miniszoknyát. A ruhadarab végigzuhant a testemen, de nem esett le a parkettára, mert a meredező farkam útját állta. Harsányan felnevetett. Lassan a falhoz támaszkodva felemelte lábát, és a talpát nekinyomta a falloszomnak. Borzasztó jó volt!
- Térdelj le! - parancsolta, egyáltalán nem durván, de nem is kedvesen. Inkább a közelgő élvezetes óráit magabiztosan jelezte ez a hang félreértést nem ismerve.
Lerogyott a térdem, húzva a szíjat is a vaságy korlátján. Odalépett, majd csak ennyit mondott:
-Nyalj!
Tudtam, hogy hol kell kezdeni. A lábujjánál. Imádtam. Számba vettem a nagyujját, és szopogatni kezdtem. A szagok, illatok behatoltak vadul az orromba, és ettől a merevedésem még erőteljesebb lett. Aztán a talpára siklottam át. Majd megint a lábujjai, most már a többi is sorra került. Innen haladtam fölfelé. A bokája ... Ő is élvezte...aztán nyaltam tovább...a térd után fordulópont jött...lelassítottunk...ő is...én is... innentől minden milliméter számított. Már pár centiméterre a térdétől éreztem a pinájának az illatát. Észveszejtő! Lucskos volt már. Aztán fordult. Ekkor meg a fenekének a szagát éreztem. Izzadt, de ettől az izzadságtól begerjedtem nagyon. Folyt már a nedv nekem is. A feneke felé haladva egyre jobban éreztem a seggének és a pinájának észvesztő illatát. Nagyon szeretem ezt! Már majdnem elértem a kerek popsiját, amik..."
Sajnos innentől hiányzik a szöveg, mert a következő oldalra nem találtam rá...
A keresést nem hagytam abba, és találtam még fecniket, ami talán egy másik nap emléke. Íme:
"...aztán ráült. A pináját az arcomba nyomva a számat kereste. A nyelvemet azonnal használni kezdtem, az ízlelőbimbóim és a pinája rózsái közé a harisnya már nedves, picit érdes simasága tolakodott. Nyaltam a már csöpögő váladékát, igyekezve elérni a függőleges szeméremrózsáit. Közben kesztyűs kezével az égnek meredő farkamat lökdöste. Nagyot csattant minden alkalommal visszafelé a szerszám. Aztán a lábával kezdte morzsolgatni a faszomat. Ő is, én is teljesen nedvesek voltunk már, amikor ..."
Sajnos itt megint megszakadt az elbeszélés.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Fetischist Weiblich

Alter: 18-60 Jahre
Höhe: 150-210 cm
Gewicht: 40-130 kg

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Virtuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Latex, Leder

Regt an

Anal-Sex (empfangen), Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Augenverbund, Bondage, Cross-Dressing, Demütigung, dirty Talk, Doktor Fetisch, Fisting, Fotografie, Fußfetisch, Jeans, Masken, Masochismus, Massage, Masturbation, Nippel, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Prostata Massage, Public Sex, rasieren, Rollenspiele, Schuh Fetisch, Strümpfe, Transvestivismus, Unterwäsche, Vibratoren

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Gartenarbeit, Kino, Konzerte, Lesen, Musik, Oper, Schwimmbad, Theater

Musik

Blues, Jazz, Klassik, Latein

Filme

Drama, Informativ

Bücher

Poems, Religion, Roman, Romane