Mirjam - Submissiv Weiblich

Alle BDSM Partner » Sklavinnen, Dienerinnen » Mirjam - Submissiv Weiblich
Mirjam
42 Jahre alt, Submissiv Weiblich, 156 cm, 50 kg
Wohnort: Ungarn, Győr-Moson-Sopron, győr
Letzter Login: 1 Stunden zuvor
Mitglied seit: 2016. 09. 23.
VIP
Online
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (3 Bewertung)
Keresek olyan dominát, vagy domináns hölgyet, aki bevezetne a BDSM rejtelmeibe. Ezen a téren igazából kezdő vagyok - no nem teljesen - de nagyon kíváncsi. Szeretnék tanulni, határaimat megismerni, kipróbálni, tágítani. Tapasztalt, domináns hölgytagú pár is szóba jöhet, ahol alárendelt szerepben szívesen részt vennék játszadozásokon. Persze szub, vagy vanilla hölgy is írhat, egy találka, beszélgetés, egy összegabalyodás belefér. :-)

Magamról: Barna hajú, zöld szemű, vékony testalkatú vagyok, kicsi formás mellekkel. Szexben odaadó és engedelmes. Kérésre szívesen viselek harisnyát, fűzőt, vagy egyéb szexi ruhadarabokat.

Ami izgatna: Kikötözés, enyhe és kicsit keményebb játszadozások, ujjazások, paskoló, korbács, csipeszek. Szeretem a tágításokat, hosszas kényeztetéseket pro és kontra. Tetszene az engedelmesség, irányítás alatti szex, parancsok. Kipróbálnám a kényszer nyalatást, vagy szopást. Domina irányítása alatt - később - részt vennék szeánszon.

Tudnod kell még rólam, hogy nem vagyok független. Van uram, aki a tanításomra, szeánszokra elkísér és úrnőm rendelkezésére bocsájt. Ő vigyáz rám, ezért a szeánszokon maximálisan passzívan de jelen lesz. Nekem ez az egy feltételem van, ezen kívül azt teszel velem amit akarsz.

Egyedülálló férfiak ne írjanak - válasz nélkül törlöm

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich

Paare
dominant Weiblich - dominant Weiblich, Fetischist Weiblich - dominant Weiblich, Submissiv Weiblich - dominant Weiblich, Submissiv Männlich - dominant Weiblich, Switch Weiblich - dominant Weiblich

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch