Midioso - Submissiv Männlich

Alle BDSM Partner » Diener, Sklaven » Midioso - Submissiv Männlich
Midioso
31 Jahre alt, Submissiv Männlich, 174 cm, 75 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest
Letzter Login: 5 Tage zuvor
Mitglied seit: 2016. 05. 09.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Szexuális játékszer. Bármi, ha felizgat és élvezed. Ha kielégülsz tőle, akkor én is azt szeretném. De ez fontos.
Olyan nőt mellé illenék, aki kéjvágyát szeretné kiélni egy arra alkalmas férfin. Legyen jó orgazmuskészséged! Nem baj, ha nem élvezel el gyorsan, órákig is tarthat, de legyél rá képes, és kirobbanó erővel éld át! Ha lehet, többször egymás után! Önálló életem, személyiségem, egzisztenciám van. A büszkeségem nem adom eljátszani, de az élvezetednek alárendelem magam.
Szeretek masszázst adni, lábakat kényeztetni. Orálisan kényeztetni végletekig szeretek :)
Nem vágyom a saját orgazmusomra, csak a tiédre. Ha napi szinten törődsz velem, bármeddig kínozhatsz megvonással.
Jó, ha tudod élvezni a kielégületlen szenvedésem. Ha órákig, napokig gyönyörködsz benne, hogy megpusztulok a vágytól. Irántad. Hogy csak te, a szépséged, a tested, az ízed, a pofonjaid cikáznak a fejemben. Akkor is, ha nem vagy a közelemben. Könyörgésig fokozott, kielégítetlen vágy, büszke tűrés, önző élvezethez alárendelődés. Törődést és kedvességet igénylek, biztass! Legyél valódi, emberi, könnyed, mosolygós, domináns! Különleges, kielégítésre vágyó vágyakkal. Cserébe erőszakkal és kegyetlenséggel elveheted tőlem, ami neked kell. Aki mellett epekedve várhatom, mikor kívánja meg ismét az élvezetet. Hódolok a szépségednek. Nem várok kizárólagos hűséget, de legyek a kedvenced! Nem vagyok mazochista, de ha ez téged szexuálisan felizgat, sokat kibírok. A vágy motiváljon, ne a frusztráció vagy sértettség! Te is biztosan tudod, hogy az nem dominancia, hogy mással csináltatod meg, amit nem sikerül magadnak megoldani.
Járjon át a vágy, használj, öntsön el a kéj! Minden nap. És én viszonzatlanul is ott leszek.
A vékonyabb lányok bűvölnek el. Cserébe én is tetszeni fogok. Ha tetszik a sportos testalkat, a kedvedre leszek.

Nekem ez téged szolgáló szexről, magasabb szintű vágyról, nehéz és varázslatos érzésekről szól. A tiszteletet megadom, akár bizonyos rajongást is. Talán még társak is lehetünk. De ha csicskát, bohócot, balekot, idiótát vagy pénzautomatát keresel, nincs dolgunk egymással. A szolgálat az utolsó orgazmusodig (esetleg a levezetésig ;-) ) tart. Szoktam és tudok udvarolni is, de ahhoz már kapcsolat és kölcsönős kötődés kell.


Igen, a teljes szolgálatra is képes vagyok. Vágyom rá, hogy behódolhassak az arra minden porcikájában méltó nőnek. De hogy Ő létezik-e, arról sajnos kétségeim vannak. De amíg nem találom meg, marad a szexuális összhang.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, Fetischist Weiblich, Switch Weiblich

Paare
dominant Weiblich - dominant Weiblich, Switch Weiblich - dominant Weiblich

Alter: -42 Jahre
Höhe: -190 cm
Gewicht: -70 kg

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt an

Anal-Sex (geben), Arsch lecken, Atemkontrolle, Bisse, Bondage, CBT, Demütigung, dirty Talk, Fußfetisch, Haareziehen, Hallsband, Kitzeln, Massage, Masturbation, Melken, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral-Sex (geben), Peitsche, Pens, Pinzette, Pisse, Public Sex, Tracht Prügel