Metatron - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » Metatron - dominant Männlich
Metatron
42 Jahre alt, dominant Männlich, 185 cm, 89 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 2016. 03. 31.
Mitglied seit: 2016. 01. 16.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Szia

Köszönöm, hogy benéztél hozzám és érdeklődsz irántam.

41 éves sportos,185 cm magas egyedülálló férfi vagyok Budapestről.

Régóta járatos vagyok a BDSM világában, tehát elég sok mindenen túl vagyok már, de - ahogy a mondás is tartja, "jó pap is holtig tanul".

Önmagára igényes hölgy partneremet keresem, akivel kiélhetem domináns hajlamaimat, benne lenne kis romlott játékunkban.

Szükségesnek tartom előre jelezni, hogy a dominanciám
nem a közönséges kommunikációmban, primitív és erőszakos megnyilvánulásaimban jelentkezik.

Ebben a játékban is - mint az élet egyéb területein - a kölcsönös tisztelet és az
egyenrangúság lehetőségének megadása - és megélhetésének lehetősege - fontos szempont, még akkor is, ha az egyikünk alárendelt szerepkörben
van, nem elfelejtendő tényként kezelve, hogy Ő is egy érző Ember akinek szíve, lelke van még akkor is, ha keményebb módon éli meg, élvezi az élet nagy ajándékot a nemiséget a szexuális örömszerzés buja, végtelen lehetőségeket kínáló báját :-).

Természetesen a határozottság, a keménykezűség, a kontrollált fájdalom okozása a beállítottságomhoz tartozik, de szeretném hangsúlyozni, hogy minden csak addig érdekes, míg az örömet szerez, élvezetet, kielégülést okoz.

Ha Te is úgy gondolod, hogy szeretnél velem kapcsolatba lépni, kérlek jelentkezz és szívesen beszélgetek Veled:-)

Olyan hölgyet keresek, aki hajlandó alárendelni magát egy férfi akaratának, szellemének, fizikumának és túl azon, hogy hagyja magát, valóban vágyakozik alárendelt szerep után.

Szeretem, ha valakinek van fantáziája, el meri mondani a vágyait és nyitott az új dolgokra is még ha azok számára ismeretlenek, feltáratlanok, kéjesen fájdalmasak lehetnek...

Nem baj, ha kapcsolatban élsz, a diszkréció adott de ugyanakkor elvárt. Tudom, hogy a BDSM vágyakat egy szokványosnak nevezett házasságban nehéz - sok esetben lehetetlen - megélni, de attól a vágy, a kínzó gyötrelmes akarat, mely belülről tép-és mardos, mely miatt folyamatos bűntudatban élsz, leküzdhetetlenül ott lappang a lelked, szíved, agyad rejtekén és vár... Vár Rád, hogy felszínre törhessen, hogy megmutathassa Önmagát, a buja, perverz gátlástalan Nőt, aki valójában Te vagy, csak a társadalmi konvenciók, a neveltetés és a családi élet által meghatározott keretek nem engedik felszínre törni a benned lévő ösztönlényt.

Amíg eldöntöd, hogy felveszed-e velem a kapcsolatot, nézd meg kérlek az oldalamhoz tartozó videó linket, fotókat és szórakozz jól :-).

Én várok Rád :-)

Üdvözlettel: M

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Ziel der Partnersuche

Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch