Mercurius - Switch Männlich

Alle BDSM Partner » Switche » Mercurius - Switch Männlich
Mercurius
32 Jahre alt, Switch Männlich, 183 cm, 82 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 2 Tage zuvor
Mitglied seit: 2014. 01. 05.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Látogató, ki itt belépsz, ne hagyj fel minden reménnyel!


Kevés tapasztalattal, ám annál több lelkesedéssel rendelkező switch vagyok, akit régóta vonz a BDSM világa.
Megjelenésem egy bölcsész prototípusa, sötét hajjal, szemüveggel és vékony karokkal, no meg kezdődő pocakkal, de utóbbiak ellen folyamatosan küzdök.
Bolondulok a történelemért, a sci-fikért, de a jó történetekért is, szeretem az intellektuális kihívásokat az élet bármely területéről.

A BDSM-ben elsősorban az SM és a kötözések érdekelnek, és ezeknek mindkét oldala. Nem vagyok Dom, aki a tekintetével meghajlítja a teret is, de sub sem, aki fel akarja oldani az egyéniségét valaki máséban.
Szeretem látni, ahogy a kötelek nekifeszülnek a kitörni vágyó testnek, és szeretem átélni is. Szeretem fokozatosan adagolni az örömöt és a fájdalmat is, de szeretem azt is, ha mindez nem én akaratomtól függ. Szeretem a játékosságot és a kihívásokat

Tartós kapcsolat céljából keresem azt a nőt, akivel együtt felfedezhetjük a határainkat. Elsősorban azok érdekelnek, akiket mindkét oldal leköt.
Azok, akik ezen a téren ötletesek, de egyúttal a meglepetéseket is szeretik, még inkább érdekesek a számomra. Ha lehet, akkor ne borítson fel, ha a nyakamba ugrik. :)


Nem árulok zsákbamacskát, nincs is értelme, ez nem póker, ahol blöffölni lehet, itt előbb-utóbb mindenkiről kiderül, hogy milyen lapokkal játszik.


Ha szimpatikusnak találod soraimat, és én nem írtam volna még neked, írj bátran, akár egy üres levelet is, válaszolni fogok, és nem sablonlevelekkel untatni.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Alter: 22-30 Jahre
Höhe: 150-185 cm
Gewicht: 55-70 kg

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Englisch, Spanisch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt nicht an, aber wir können

24/7, Anal-Sex (empfangen), Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Atemkontrolle, Bisse, Chinesische Bälle, Cross-Dressing, Demütigung, dirty Talk, Doktor Fetisch, Einguss, Einschließung, Electro Sex, Filmen, Fotografie, Fußfetisch, Fütterung, Gummi, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Jeans, Keuschheitsgürtel, Kreuz, Leder, Masken, Masturbation, Menstruation, Ohrpfeilgen, Piercing, Prostata Massage, rasieren, Rollenspiele, Schuh Fetisch, Strümpfe, Vakuum

Regt an

Augenverbund, Bestrafung, Bondage, Breast Torture, CBT, Deres, Dildos, Folienverpackung, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Kitzeln, Latex, Masochismus, Massage, Melken, Nippel, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pens, Pinzette, Sadismus, Schmerz, Stichelei, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Autorennen, Dating, Fußball, Internet, Kino, Lesen, Museum, Party, Wissenschaft

Musik

Alternativ, Latein, Rock, Rock'n'Roll

Filme

Animation, Fantasie, film-noir, historisch, Kriegsfilm, Science-Fiction, Serie, Sex / Porno

Bücher

Abenteuer, Geschichte, Jugend, Reise, Religion, Roman, Sport, wissenschaftlich