Mentor - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » Mentor - dominant Männlich
Mentor
49 Jahre alt, dominant Männlich, 172 cm, 75 kg
Wohnort: Ungarn, Bács-Kiskun, Kecskemét mellett
Letzter Login: 1 Tage zuvor
Mitglied seit: 2016. 08. 19.
VIP
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 10.00 Punkte (2 Bewertung)
Hosszú évek óta élem a BDSM csodás világát. Fétisem a dominancia. Minden más csak eszköz, ami mindkettőnk közös örömét fokozza. Hogy mik ezek, az nagyon ritkán esik 100%-os pontossággal egybe, de fontos, hogy minél több ponton megegyezzen.
Subommal élek együtt, ő biszex, tehát nem mást keresek helyette, hanem egy jelöltet, vagy formált-avatott subot hármas szeánszokhoz. Szívesen ismerkednék olyan formált, vagy formálásra vágyó subbal, akit vonz a BDSM lelki állapota, az alázat, a kiszolgáltatott helyzetben átélt szex. Sok minden van amit kedvelek, de a lelki rész az ami valóban vonz. Mikor egy Nő lelkileg subbá válik, és azért térdel elém mert erre vágyik, ezzel megtisztel, és nem csak szerepből , vagy illemből teszi, vagy mert ezt olvasta, hallotta, látta valamikor valahol. Keress bátran, ha neked is fétised, ha téged is vonz! Boldoggá tenne, ha nem csak egy alkalmi kalandor lennél. Lassú, türelmes feladat egy tökéletes sub tanítása, "megformálása", de nincs szebb , megtisztelőbb , élvezetesebb dolog ennél. Magot sokan találnak, de kevesen tudják kinevelni, felnevelni belőle a virágot.
Pedig egy Dom számára a valódi csoda, amikor egy jelölt a kezei között borul virágba. Látni a színeit, érezni az illatát, kóstolni az ízét, mindezt úgy, hogy a virágban is csak egy vágy él, az alázatos adni akarás.

A tudomány másképp fogalmazza ezt meg, és tényekkel bizonyítja a BDSM , és az extrém szex valós csodáját. (És valljuk be, ha nekünk nem is fura ma már, de semmiképp nem átlagos testi öröm a BDSM.)
Tehát:
Pszichológiai szinten ilyenkor a félelemérzet növeli az adrenalinszintet, ám ahogy elmúlik a veszély, endorfin szabadul fel, ami hatalmas megnyugvással tölti el az embert, szinte eufórikus állapotba kerül, pár lépéssel a föld felett jár még akár órákkal, napokkal vagy hetekkel később is. Ráadásul egy ilyen élmény nagyon szoros köteléket tud létrehozni a két fél között, hiszen egészen intim oldalát látják meg egymásnak, olyat, amilyet senki más nem ismer.
Egymás előtt megélhetik a legmélyebb vágyaikat, legtitkosabb fantáziáikat anélkül, hogy szégyent kellene érezniük.
Légy jellem, és kérlek merj írni, ha Te találnál rám előbb, mint én Rád!

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Submissiv Weiblich

Alter: 18-50 Jahre
Höhe: 140-180 cm
Gewicht: 45-90 kg

Ziel der Partnersuche

Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Deutsch, Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Regt nicht an, aber wir können

24/7, Deres, Einschließung, Fisting, Fußfetisch, Ohrpfeilgen, Pisse, rasieren, Vakuum

Regt an

Anal-Sex (geben), Anale spiele, Arsch lecken, Atemkontrolle, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, Breast Torture, Demütigung, Dildos, dirty Talk, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Kerzenspiele, Ketten, Massage, Masturbation, Nippel, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Pens, Pinzette, Prostata Massage, Rollenspiele, Strümpfe, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Musik

Klassik

Filme

historisch

Bücher

wissenschaftlich