Mellow - dominant Männlich

Alle BDSM Partner » Herrscher, Master » Mellow - dominant Männlich
Mellow
42 Jahre alt, dominant Männlich, 178 cm, 145 kg
Wohnort: Ungarn, Budapest, Budapest
Letzter Login: 2015. 09. 21.
Mitglied seit: 2015. 02. 02.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Noch hat niemand die Seite bewertet.
Hello, kedves idegen.
Lágyan szólítalak meg, ez nem a keménykedés helye. Még nem ismerlek, nem tudom, mire vagy képes, mire vagy használható. Mutasd meg magadat, eldöntöm, szükségem van-e rád.
Ne a vágyaidat írd le, azokat majd megtalálom. Nem a tested kell, arra akad mindig valaki, akit lehet használni. A lelkedet veszem el. A pillanat, amikor a szemedben a feladás csillan, amikor kihuny benne a vágy, hogy magad légy, és a vágyaidnak élj; nos, ez a pillanat fontos nekem. Amikor már nem csak gondolod, hogy az enyém vagy, és nem csak a tested akarja, hogy az enyém legyen, hanem a lelked is utánam sóvárog, akkor megmérettetsz. Ha könnyűnek talállak, akkor eldoblak. De ha fellelek benned legalább egy érdekes pontot, akkor úgy tovább formállak, hogy kedvemre használhassalak. Akkor már a vágyaid is teljesülnek, hiszen ismerlek, és a vágyaidat és én uralom.
Mint mondottam, a tested most még nem kell. Lélek nélkül a test csak egy darab hús, amit könnyű megkapni. Ebben nincs senkinek kihívás. Ha mindkettő megvan, akkor majd úgy érzem, hogy a kedvemet tudom lelni majd a testedben. Ezért nem is adtam meg az adatlapomon, mi az mi izgat, vagy untat, esetleg csinálnám, vagy soha nem foglalkozok vele. A tested egy darabig csak eszköz lesz a kezemben. Ezzel nevellek, büntetlek, és jutalmazlak. A saját börtönöd lesz, amíg nem tudod uralni. Ha a gondolataidat én motiválom, akkor ezen keresztül megszabadulsz a saját rabságodtól, és az urad rabjaként mégis szabad lehetsz.
Lehet, meg kell törnöm az akaratodat. Lehet, korábbi értékrendedet félre kell dobjad, és újat kell, hogy tanuljál. Talán lesz olyan, ami neked fontos, de szerintem értéktelen, és akadályoz abban, hogy magadat nekem átengedjed, akkor attól meg kell szabaduljál. Elképzelhető, hogy ez számodra nem csak testi, hanem lelki fájdalommal is jár. Az elsőt megtanulod leküzdeni, mert az a könnyebb. A második nehéz lesz; esetleg éjszakákon át forgolódsz majd, még a helyes döntést meghozod. Megkapod érte majd a jutalmadat.
Azon az úton foglak vezetni, melynek a végén az uradat teljes odaadással tudod szolgálni. Talán más lesz az, nem én. De egy biztos: olyan kalandba viszlek bele, melyről csak álmodsz most, és miután megélted, nem fogod bánni.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich, Unsicher Weiblich, Switch Weiblich

Paare
dominant Weiblich - Unsicher Weiblich, dominant Weiblich - Unsicher Männlich, Fetischist Weiblich - dominant Weiblich, Fetischist Weiblich - Fetischist Weiblich, Fetischist Weiblich - Fetischist Männlich, Fetischist Weiblich - Unsicher Weiblich, Fetischist Weiblich - Unsicher Männlich, Submissiv Weiblich - dominant Weiblich, Submissiv Weiblich - Fetischist Weiblich, Submissiv Weiblich - Submissiv Weiblich, Submissiv Weiblich - Submissiv Männlich, Submissiv Weiblich - Unsicher Weiblich, Submissiv Weiblich - Unsicher Männlich, Submissiv Weiblich - Switch Weiblich, Submissiv Männlich - Fetischist Weiblich, Submissiv Männlich - Unsicher Weiblich, Submissiv Männlich - Switch Weiblich, Unsicher Weiblich - Unsicher Weiblich, Unsicher Weiblich - Unsicher Männlich, Switch Weiblich - dominant Weiblich, Switch Weiblich - Unsicher Weiblich, Switch Weiblich - Unsicher Männlich, Switch Weiblich - Switch Weiblich

Kontaktdaten

Die Kontaktinformationen für den Benutzer zur Anzeigen werden nur VIP-Mitgliedern freigegeben!

Ziel der Partnersuche

schreiben, kennenlernen / Virtuelle Beziehung / Gemeinsame Programme, Freizeit / gelegentliche BDSM / sexuelle Beziehung / Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Dating, Gesellschaft, Lesen, Musik, Oper, Restaurant, Segeln, Spiel, Theater

Musik

Blues, Country, Folk, Funky, Jazz, Klassik, Musical, Reggae, Rock

Filme

film-noir, Informativ, Thriller

Bücher

Gastronomie, Geschichte, Poems, Reise, Religion, Roman, Wirtschaft / Business, wissenschaftlich, Zeitschriften / Magazine