MazoFanni - Submissiv Weiblich

Alle BDSM Partner » Sklavinnen, Dienerinnen » MazoFanni - Submissiv Weiblich
MazoFanni
18 Jahre alt, Submissiv Weiblich, 164 cm, 54 kg
Wohnort: Ungarn, Veszprém
Letzter Login: 2016. 10. 16.
Mitglied seit: 2016. 08. 27.
Nur registrierte Benutzer können Nachrichten senden!
Bewertungen: 7.00 Punkte (3 Bewertung)
Sziasztok!

Az előző bemutatkozásom kicsit hosszúra sikerült, és nagyon sokan basztak elolvasni, és ha el is olvasták, nem tudták felfogni a lényeget, úgyhogy most pontokba szedem a dolgokat, hogy az idióták is megértsék, és ne zaklassanak feleslegesen.

1. Hogy mit szeretek/keresek azt az infóban megtaláljátok.

2. Az életkorod legyen 30 alatt. Komoly kapcsolatot keresek, nincs kedvem egy idősebb férfival/nővel megjelenni társaságban, vagy a családom előtt.

3. Veszprémi vagyok, a környékről ismerkedem. Hiába tudsz ideutazni Pestről fénysebességgel, akkor sem érdekelsz, mert NINCS HELYEM KIÉLNI A VÁGYAIM! Utazni viszont szívesen utazok, Vp megyén belül.

4. Az adatlapodon vagy az üzenetben legyen rólad kép ARCCAL, LEHETŐLEG PUCÉR. KIFOGÁS NINCS! Ha úgy látom a külsőddel nincs gond, akkor jelzem, és hozzáférhetővé teszem a mappámat, aztán folytatjuk az ismerkedést.

Kizárólag komoly kapcsolat érdekel, magukat domnak/dominának képzelő ostoba emberek, akik alkalmi numerára hajtanak, azok kerüljenek. Ha elolvastad az adatlapom akkor az üzeneted tárgya az legyen, hogy tárgy.

ui.: Ha azt képzeled, hogy az ismerkedést úgy kell kezdeni, hogy szukának, ribancnak vagy kurvának szólítasz, és leírod mit csinálnál velem, mindezt egy kisiskolás répabefőtt szellemi szintjén, akkor rossz helyen jársz, és megkapod érte a megérdemelt választ a tiltás előtt.

Gesuchte Partner

Alleinstehend
dominant Weiblich, dominant Männlich, dominant TV oder TS

Paare
dominant Weiblich - dominant Weiblich, dominant Weiblich - dominant Männlich, dominant Männlich - dominant Männlich

Alter: 20-35 Jahre
Höhe: 170- cm
Gewicht: -90 kg

Ziel der Partnersuche

Langfristige, ungebundene BDSM / sexuelle Beziehung / Beziehung

Gesprochene sprachen

Ungarisch

Bei BDSM Interessiert an

Wurde probieren

Atemkontrolle, Blut, Feuer, Menstruation, Messer, Nadel, Public Sex, Schmutz

Regt nicht an, aber wir können

Gummi, Leder, rasieren

Regt an

24/7, Anal-Sex (empfangen), Anale spiele, Arsch lecken, Augenverbund, Bestrafung, Bisse, Bondage, Breast Torture, Chinesische Bälle, Demütigung, Deres, Dildos, Einguss, Einschließung, Electro Sex, Fisting, Folienverpackung, Gangbang, Haareziehen, Hallsband, Herrschaft, Kaloda, Kerzenspiele, Ketten, Keuschheitsgürtel, Kreuz, Masochismus, Nippel, Ohrpfeilgen, Oral Sex (geben), Oral-Sex (geben), Peitsche, Piercing, Pinzette, Pisse, Sadismus, Schmerz, Tracht Prügel, Unterwäsche, Vakuum, Vibratoren, Werkzeuge

Interesse Bei anderen gebieten

Feizeit

Computer, Internet, Kochen, Lesen, Tiere